Cafea de specialitate Sloane Papua Noua Guinee Kindeng

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca într-o aventură într-o țară exotică!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate Sloane Papua Noua Guinee Kindeng

72,00 lei

+

În industria globală contemporană a cafelei, Papua Noua Guinee este cu totul unică atât în ceea ce privește modul în care cafeaua este recoltată, cât și exportată din țară. Deși există moșii și plantații, cea mai mare parte a producției de cafea provine de la micii fermieri, fiecare cu aproximativ unul-două hectare de teren numite „grădini” pe care cultivă cantități mici de cafea împreună cu orice altceva ar putea avea nevoie o familie sau o comunitate pentru utilizare sau vânzare. Aprovizionarea cafelei în Papua Noua Guinee prezintă provocări unice de ordin logistic, cultural și lingvistic.

Numeroasele populații indigene ale țării sunt adesea foarte distincte una de cealaltă în ceea ce privește obiceiurile și limbajul, iar comunitățile individuale ar putea cuprinde doar câteva sute de oameni, ceea ce fac comunicarea și sensibilitatea culturală necesară pentru a face afaceri aici mai dificilă decât în alte regiuni de cultivare a cafelei. Mai puțin de 10% din populație este conectată la sau folosește internetul pentru comunicații și există aproximativ 55 de telefoane (atât cu linie fixă, cât și celulare) la fiecare 100 de persoane.

Această cafea provine de la Kindeng Dry Mill, situată în provincia Jikawa din Papua Noua Guinee. Dimensiunea medie a fermei a producătorilor din această zonă este de aproximativ 1-2 hectare, iar solul este în general lut nisipos și lut argilos.

Cafelele procesate natural din Papua Noua Guinee sunt destul de rare. Când vine vorba de acest proces, sunt folosite doar cele mai coapte cireșe, deoarece timpul necesar pentru uscarea acestor cafele este extins. După recoltare, cireșele sunt sortate manual și așezate pe paturi înălțate pentru o perioadă medie de 3-4 săptămâni până se usucă complet. În acest timp, cireșele sunt mutate manual în mod regulat pentru a asigura un conținut uniform de umiditate pe tot lotul.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca într-o aventură într-o țară exotică!

Brand: Sloane Coffee Roastery
Țară de origine: Papua Noua Guinee
Regiune: Western Highlands
Producător: Kindeng Mill
Procesare: Natural
Varietate: Bourbon, Typica, Arusha
Altitudine: 1.520 – 1.770 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Fructe de pădure, Melasă, Stafide, Bomboane cu lapte
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua Sloane Papua Noua Guinee Kindeng este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria PREMIUM din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Papua Noua Guinee Kindeng este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0