Cafea de specialitate Sloane Nicaragua Buena Vista

Cafea de specialitate Sloane Nicaragua Buena Vista

77,00 lei

+

Cafeaua Sloane Nicaragua Buena Vista este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria PREMIUM din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Finca Buena Vista Los Muros este o fermă de 6ha deținută și operată de Luis Bernardo Paguaga în Dipilto Viejo, regiunea Nueva Segovia din Nicaragua, aproape de granița cu Honduras.

Nicaragua are o istorie lungă în domeniul cafelei, dar în ultimii ani a devenit din ce în ce mai bine cunoscută pentru cafeaua de calitate.

Nueva Segovia se mândrește cu unele dintre cele mai mari altitudini de creștere din Nicaragua. Terenul este pe cât de frumos, pe atât de dificil de parcurs, caracterizat prin dealuri ondulate și pădure deasă, adesea cuprinsă de nori denși.

După ce au fost culese manual, boabele de cafea sunt fermentate timp de 16 ore pe paturi africane, depulpate și apoi uscate pe terase. Acest proces are ca rezultat o cafea excepțională, cu un gust delicat și cu o aromă vibrantă, care amintește de cea a fructelor.

Pacamara este o varietate de cafea unică și este produsul unei creșteri științifice și al selecției naturale, care au avut nevoie de zeci de ani. Potrivit World Coffee Research, a fost descoperită pentru prima dată în 1956, în El Salvador, de Fernando Figueroa, la plantația sa de cafea.

Pacamara este o încrucișare între două soiuri Arabica: Pacas (o mutație Bourbon) și Maragogype (o mutație Typica).

Soiul Pacamara în sine este un părinte al altor subsoiurilor de cafea, inclusiv cafeaua Anacafe-14. Caracteristica specială a acestui soi sunt frunzele, cireșele și boabele mari.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Sloane Coffee Roastery
Țară de origine: Nicaragua
Regiune: Nueva Segovia, Dipilto
Producător: Finca Bueno Vista, Luis Bernardo Paguaga
Procesare: Natural
Varietate: Pacamara
Altitudine: 1.100 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Portocale, Prune uscate, Vanilie, Zmeură, Migdale coapte
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua Sloane Nicaragua Buena Vista este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria PREMIUM din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Nicaragua Buena Vista este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0