Cafea de specialitate Sloane Honduras Los Quetzales

Cafea de specialitate Sloane Honduras Los Quetzales

80,00 lei

+

Această cafea de specialitate Sloane Honduras Los Quetzales face parte din categoria PREMIUM din gama Sloane Speciality Coffee Roasters și te va încânta cu note de pere poșate, mușețel, piersici, iaurt, struguri albi și migdale.

Familia Sagastume cultivă cafea de mai multe decenii condusă de Don Pedro Sagastume. Pedro și-a împărțit fermele în mai multe parcele pentru ca fiii săi să preia stăpânirea și conducerea în propria lor muncă. Cu toate acestea, acesta este un efort de familie, toată prelucrarea are loc central în jurul casei familiei, fiii și familiile lor locuind în apropiere.

Acest Pacas provine dintr-un teren de la ferma „Los Quetzales”, condusă de Yerin, care este cel mai mic dintre cei trei fii ai lui Pedro. Această fermă este numită potrivit pentru observarea obișnuită a păsării rare Quetzal. Cu nopți răcoroase și zile calde, această fermă de 1600 masl are microclimatul ideal pentru a produce cafele complexe și strălucitoare, caracteristice regiunii Santa Barbara.

Familia a muncit neobosit pentru a-și obține locul pe piața de cafea de specialitate prin cercetare și investiții în infrastructura potrivită și dezvoltarea de noi parcele. Punctele importante ale acestor investiții sunt extinderea uscătoarelor solare, precum și parcelele plantate cu soiuri Gesha, Pacamara și SL-28.

Departamentul Santa Barbara din Honduras este unul dintre cele 18 departamente ale țării. Se întinde de la granița cu Guatemala până în munții centrali. Rezervația de animale sălbatice Reserva de Vida Silvestre Montaña Verde și Muntele Santa Barbara sunt două dintre principalele caracteristici naturale ale departamentului.

La est de muntele Santa Barbara, acoperit de pădure tropicală primară plină de biodiversitate bogată, țărmurile lacului Yojoa fac parte din granițele departamentului. Această regiune din Honduras este bogată în producție agricolă de mici dimensiuni și este departe de orașele întinse San Pedro Sula la nord și de capitala Tegucigalpa la sud-est.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Sloane Coffee Roastery
Țară de origine: Honduras
Regiune: Santa Barbara
Producător: Finca Los Quetzales, Yerin Sagastume
Procesare: Spălare
Varietate: Pacas
Altitudine: 1.600 m
Anul recoltei: 2024
Note cupping: Migdale, Mușețel, Piersică, Struguri albi, Iaurt, Pere poșate
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Sloane Honduras Los Quetzales este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria PREMIUM din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Honduras Los Quetzales este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0