Cafea de specialitate Sloane Guatemala Erika Sanchez

Cafea de specialitate Sloane Guatemala Erika Sanchez

65,00 lei237,00 lei

+

Această cafea de specialitate Sloane Guatemala Erika Sanchez face parte din categoria de cafele CLASICE din gama Sloane Coffee Roastery.

Erika Sanchez este proprietara a 2,5 hectare de teren în zona San Antonio Huista din Huehuetenango și face parte din Red de Mujeres sau „rețeaua de femei” și își administrează ferma folosind îngrășăminte organice pe care le produce la fața locului. Erika nu folosește niciun adaos chimic și a diversificat celelalte culturi pe care le cultivă pe teren pentru a le proteja pentru un viitor durabil. Metoda de fermentare pe care o folosește este destul de unică și acum a fost transmisă altor membri ai ACODIHUE (Asociación de Cooperación al Desarrollo Integral de Huehuetenango).

Red de Mujeres sau „rețeaua de femei” este un grup mare de femei producătoare de cafea care acoperă cinci zone diferite din Huehuetenango. Grupul este format din 830 de femei. În întreaga comunitate de femei sunt vorbite 8 limbi mayașe diferite, evidențiind diversitatea culturii și limbii din această zonă a Guatemalei.

Toate aceste femei fie au rămas văduve în timpul celor 36 de ani de război civil din Guatemala, fie au fost lăsate când soții lor au fugit din țară în timpul crizei cafelei între 2001 și 2004. Deoarece Huehuetenango a fost una dintre zonele cel mai rău afectate de criză, multe persoane au decis să renunțe cu totul și să-și găsească de lucru în altă parte, lăsându-și familiile în urmă.

Cu ajutorul ACODIHUE, aceste femei producătoare s-au unit pentru a-și comercializa cafeaua și a găsi cumpărători internaționali. De asemenea, ACODIHUE le-a sprijinit în instruirea în metodele de agricultură ecologică, de la producerea și aplicarea îngrășămintelor, până la metodele de combatere a ruginii și dăunătorilor.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Sloane Coffee Roastery
Țară de origine: Guatemala
Regiune: Huehuetenango, San Antonio Huista
Producător: Erika Sanchez, La Montaña
Procesare: Spălare
Varietate: Bourbon, Caturra, Pache
Altitudine: 1.700 – 1.900 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Nuci pecan, Prune uscate, Struguri negri, Violete
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua Sloane Guatemala Erika Sanchez este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria CLASICE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Guatemala Erika Sanchez este disponibilă în pungi de 250 de grame și 1.000 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0