Cafea de specialitate Sloane Etiopia Gargary Gutity

Cafea de specialitate Sloane Etiopia Gargary Gutity

90,00 lei

+

Această cafea de specialitate Sloane Etiopia Gargary Gutity face parte din categoria EXPERIMENTALE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Acest lot provine de la stația de spălat Gargary Gutity din regiunea de cafea Yirgacheffe, zona Gediyo la 22 km de orașul Gedeb. Stația de spălătorie se află la 1.983 m.n.m. și este ocolită de râul Gutity. Fermierii din această regiune cultivă de obicei soiurile Jarc pe loturi mici de pământ din jurul casei lor. Cafeaua este o cultură de familie – cultivată de gospodării în grădini mici, pe mai puțin de un hectar de teren. Producătorii își aliniază casele cu arbori de cafea și este sursa primară de venit. Este obișnuit ca producătorii să intercaleze enset, banana etiopienă, avocado și papaya să aibă surse suplimentare de hrană.

Stația de spălat plătește mai mult decât prețul pieței pentru un kilogram de cireș roșu, iar acei fermieri care aduc cireșe roșii de calitate sunt plătiți cu un stimulent în numerar, asigurând o calitate generală mai mare decât media. Cafeaua este selectată manual înainte de a fi livrată la punctele de colectare a morii, de obicei la 5 km de casele producătorilor. La livrare se acordă mare grijă pentru a se separa boabele supracoapte, subcoapte sau deteriorate înainte de a se consolida cu alte loturi pentru drumul către moara umedă.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Sloane Coffee Roastery
Țară de origine: Etiopia
Regiune: Yirgacheffe
Producător: Gargary Gutity
Procesare: Anaerobic
Varietate: JARC
Altitudine: 1.983 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Căpșune, Bubble gum, Floare lămâie
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 200 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Sloane Etiopia Gargary Gutity este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria EXPERIMENTALE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Etiopia Gargary Gutity este disponibilă în pungi de 200 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0