Cafea de specialitate Sloane Etiopia Anferara

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate Sloane Etiopia Anferara

63,00 lei228,00 lei

+

Această cafea de specialitate Sloane Etiopia Anferara  face parte din categoria CLASICE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters și te va încânta cu note de fructe de pădure, compot de piersici, prune învelite în ciocolată, floare de cireș și smântână dulce.

În Guji, Etiopia, comunitățile străvechi prosperă alături de copacii de cafea abundenți în pădurile neatinse. Metodele tradiționale de cultivare predomină, producătorii Anferara având grijă de arborii de cafea în medii la altitudine mare, umbrite.

Solul bogat și terroir-ul auto-susținut, hrănit cu compost natural din flora locală, contribuie la calitatea excepțională a cafelei. Micii proprietari ai MB Coffee PLC, conduși de Berehane Asamenew, administrează o fermă de 72 de hectare folosind practici ecologice și tehnici tradiționale de procesare. Colaborând cu 300 de fermieri locali, ei acordă prioritate educației și durabilității pe tot parcursul procesului de producție a cafelei. Cireșele sunt culese cu atenție, sortate și procesate în mod natural, rezultând o mulțime de cafea cu scoruri ridicate.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Sloane Coffee Roastery
Țară de origine: Etiopia
Regiune: Guji, Anferara
Producător: MB Coffee PLC
Procesare: Natural
Varietate: Heirloom
Altitudine: 2.000 m
Anul recoltei: 2024
Note cupping: Fructe de pădure, Compot de piersici, Floare de cireș, Prune învelite în ciocolată, Smântână dulce
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua Sloane Sloane Etiopia Anferara este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria CLASICE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Etiopia Anferara este disponibilă în pungi de 250 sau 1000 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0