Cafea de specialitate Sloane Ethiopia Bonde Women

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Sloane Ethiopia Bonde Women

48,00 lei176,00 lei

Golește
+

Această cafea de specialitate Sloane Ethiopia Bonde Women provine din regiunea Sidamo, din boabe cultivate la altitudini ridicate, de peste 2.100 de metri.

Denumirea cafelei este inspirată de activitatea Tizitiei Bizuneh. Tizitia Bizuneh este sotia lui Israel Degfa, un renumit producător de cafea, care deține mai multe stații de spălare a cafelei. Ea conduce ferma Bonde Kochere, iar stația de spălare este în totalitate administrată de femei. În Ethiopia, este foarte dificil ca o femeie să conducă stații de spălare și să se ocupe de aspectele administrative ale acestora.

Stațiile colectează cireșele de cafea de la mici fermieri din regiunea Sidamo. Sistemul de fairtrade implementat de Israel funcționează foarte bine în toate stațiile sale. Acest sistem de plată funcționează în Ethiopia, fiind susținut de guvern, care stabilește un preț fix pentru fiecare recoltă.

Pentru a implementa sistemul în rândul fermierilor, Israel i-a învățat pe aceștia să recolteze cafele mai bune, pe care să le comercializeze la prețuri premium, achiziționând mereu boabele de cafea de la aceștia și susținându-i financiar.

Pentru a avea control asupra proiectului, el a creat un program de înregistrare pentru fermieri. Fiecare primește un numar de înregistrare pentru a-i putea observa evoluția și a construi o relație de durată.

Israel le oferă și micro finanțări celor care vor să își îmbunătățească calitatea cafelelor. Fermierii sunt plătiti cash la livrarea cafelei, iar cei la care se observă o ameliorare a calității boabelor primesc și o sumă suplimentară, după ce cafeaua este vândută.

Această cafea de specialitate Sloane Ethiopia Bonde Women provine din varietalul Heirloom, procesată prin spălare.

Vă va impresiona cu notele de piersică, iasomie, ceai alb și lămâie dulce.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Sloane
Țară de origine: Etiopia
Regiune: Sidamo
Producător: Ferma Kochere, Tizita Bizuneh
Procesare: Spălare
Varietate: Heirloom
Altitudine: 2.150 m
Anul recoltei: 2020
Note cupping: Ceai, Iasomie, Lămâie dulce, Piersică
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua Sloane Ethiopia Bonde Women este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria ACCESIBILE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Ethiopia Bonde Women este disponibilă în pungi de 250 sau 1000 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0