Cafea de specialitate Sloane El Salvador La Borbonera 120N

Cafea de specialitate Sloane El Salvador La Borbonera 120N

68,00 lei

+

Această cafea de specialitate Sloane El Salvador La Borbonera 120N face parte din categoria EXPERIMENTALE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

La Borbonera este o zonă și un concept special situat în Sectorul 6 (care se află la aproximativ 1500 masl/13,8 Latitudine Nordică) din Finca El Salvador aflată pe partea de nord a Cerro El Aguila (Dealul Vulturului), Lanțul Munților Apaneca-Lamatepec, Departamentul Santa Ana, Vestul El Salvadorului.

Soiul: Borbonera este denumirea aleasă de familia Ruffatti pentru copacii bătrâni din soiul Bourbon. „Am separat o parte a fermei în care sunt plantați copaci din soiul Bourbon de peste 60 de ani, de pe vremea bunicului meu. Renovăm restul fermei, dar păstrăm acești copaci bătrâni în acest sector. Replantăm doar copacii lipsă cu semințe din aceiași copaci pentru păstrarea profilului. De asemenea, constatăm că arborii mai bătrâni oferă cești mai complexe”, spune Rodolfo Ruffatti.

Metoda de procesare: „120N” înseamnă că cireșele au fost macerate timp de 120 de ore, punând cireșele proaspăt culese în condiții de oxigen scăzut și lăsându-le cu greutatea proprie să macereze, eliberând puțin suc și agitându-le pentru un proces cât mai uniform. După 5 zile (120 de ore) cireșele macerate se trec la uscat pe paturi înălțate și se procesează ca natural.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Sloane Coffee Roastery
Țară de origine: El Salvador
Regiune: Santa Ana
Producător: Productor Coffee / Dr. Ruffatti Finca El Salvador
Procesare: Natural, fermentată 120 ore
Varietate: Borbonera
Altitudine: 1.500 m
Anul recoltei: 2022
Note cupping: Alune, Ciocolată neagră, Coacăze roșii, Curmale, Coniac
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 200 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Sloane El Salvador La Borbonera 120N este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria EXPERIMENTALE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate El Salvador La Borbonera 120N este disponibilă în pungi de 200 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0