Cafea de specialitate Sloane El Salvador FES Sarchimor

Cafea de specialitate Sloane El Salvador FES Sarchimor

61,00 lei

+

Această cafea de specialitate Sloane El Salvador FES Sarchimor face parte din categoria EXPERIMENTALE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Sarchimor este un soi de cafea dezvoltat printr-un program de încrucișare pentru a crea plante de cafea rezistente la diverse boli cu un profil de ceașcă excepțional. Numele „Sarchimor” este derivat din combinația cuvintelor „Sarchi” și „Timor”, reprezentând cele două soiuri parentale principale.

Varietalul Sarchimor provine dintr-o încrucișare între Villa Sarchi (o mutație Bourbon cunoscută pentru calitatea sa extraordinară) și Timor Hybrid.

Plantele de cafea Sarchimor sunt binecunoscute pentru rezistența lor la boli. Această rezistență este deosebit de benefică în zonele în care aceste probleme ridică provocări semnificative pentru cultivarea cafelei. În plus, soiurile Sarchimor pot prezenta o gamă largă de profiluri de arome, influențate de descendența lor genetică, condițiile de creștere și metodele de procesare. Dezvoltarea unor astfel de soiuri rezistente la boli este esențială pentru promovarea agriculturii durabile a cafelei și pentru abordarea provocărilor cu care se confruntă cultivatorii de cafea din întreaga lume.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Sloane Coffee Roastery
Țară de origine: El Salvador
Regiune: Santa Ana
Producător: Finca El Salvador, Rodolfo Ruffatti Batlle
Procesare: 48H Anaerobic Natural
Varietate: Sarchimor
Altitudine: 1.350 – 1.670 m
Anul recoltei: 2024
Note cupping: Boabe de cacao, Marțipan, Ceai umeboshi, Cireșe negre
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 200 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Sloane El Salvador FES Sarchimor este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria EXPERIMENTALE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane El Salvador FES Sarchimor este disponibilă în pungi de 200 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0