Cafea de specialitate Sloane Costa Rica Fernardo Cordero

Cafea de specialitate Sloane Costa Rica Fernardo Cordero

82,00 lei

+

Această cafea de specialitate Sloane Costa Rica Fernardo Cordero face parte din categoria de cafele EXPERIMENTALE de la Sloane Speciality Coffee Roasters.

Fernando Cordero este un producător renumit, cunoscut pentru cafeaua sa consistentă și de înaltă calitate, provine dintr-o familie de producători de cafea și a crescut jucându-se la fermă.

Fiind unul dintre cei șase frați, Fernando nu și-a imaginat niciodată că la un moment dat în viitorul său va conduce ferma. Familia Cordero este una dintre cele zece familii care își prelucrează cafeaua la Cordillera de Fuego.

Proprietarul fermei Cordillera de Fuego – Luis Campos, a venit pentru prima dată cu ideea de fermentație termică în urmă cu peste 10 ani și, după ani de cercetări, a implementat și vândut cu succes cafeaua din acest proces unic pentru prima dată acum 5 ani. Obiectivul său în procesul de fermentație termică este de a extrage aromele naturale de fructe ale cireșelor de cafea printr-un proces de fermentație controlat.

Procesul de fermentare termică este similar cu cel anaerob, principala diferență este că în procesul anaerob, cafeaua rămâne în interiorul rezervoarelor între 18 și 23 de ore la o temperatură de 18 grade Celsius; pe de altă parte procesul de fermentare termică necesită temperaturi mai ridicate. Temperatura urcă până la 28 de grade Celsius, iar cafeaua rămâne în rezervoare între 35 și 40 de ore. Odată gata cafeaua este 100% uscată la soare.

Cordillera de Fuego a implementat multe proiecte mici pentru a reduce consumul de apă și pentru a crește eficiența, dar unul dintre cele mai mari proiecte pe care le-au realizat este instalarea de panouri solare, cu aceste panouri biroul principal putând consuma 100% energie solară plus panoul solar furnizează, de asemenea, mai mult de 50% din energia pentru fermă.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca în prima zi de vacanță!

Brand: Sloane Coffee Roastery
Țară de origine: Costa Rica
Regiune: San José
Producător: Cordillera de Fuego, Fernando Cordero
Procesare: Thermal Natural Fermentation
Varietate: Catuai
Altitudine: 1.750 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Nucșoară, Portocale, Rom, Fructe roz
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 200 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Sloane Costa Rica Fernardo Cordero este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria EXPERIMENTALE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Costa Rica Fernardo Cordero este disponibilă în pungi de 200 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0