Cafea de specialitate Sloane Columbia Popayán Sugarcane DECAF (fără cofeină)

Cafea de specialitate Sloane Columbia Popayán Sugarcane DECAF (fără cofeină)

67,00 lei

+

Această cafea de specialitate Sloane Columbia Popayán, fără cofeină, este rezultatul unei colaborări cu aproximativ 65 de cultivatori care contribuie la programul care încurajează fermierii să se concentreze pe calitate. Pe baza evaluării calității li se oferă prime cu până la 20% peste prețul pieței.

Așa-numita Meseta de Popayán este înconjurată de lanțul muntos Anzi, ceea ce ajută la generarea unor caracteristici climatice și altitudinale omogene. Topografia Departamentului Cauca este perfectă pentru a cultiva cafea de specialitate de excepție.

Această cafea este rezultatul unei colaborări cu aproximativ 65 de cultivatori care contribuie la programul care încurajează fermierii să se concentreze pe calitate. Pe baza evaluării calității li se oferă prime cu până la 20% peste prețul pieței.

Procesul de decofeinizare Sugarcane E. A. este destul de unic. Cofeina este extrasă folosind trestie de zahăr și apă, ceea ce sporește dulceața, menținând în același timp atributele cafelei.

Cafeaua verde este pusă într-o cameră de abur unde învelișul protector este îndepărtat de pe boabe. După, boabele sunt scufundate în apă de izvor și imediat ce cafeaua este saturată cu apă este trimisă la extractoare unde boabele au contact direct cu acetatul de etil din trestie de zahăr timp de 8 ore, astfel dizolvându-se conținutul de cofeină.

Apoi cafeaua decofeinizată este uscată într-o cameră pentru a ajunge la același conținut de umiditate pe care îl avea înainte de procesare.

Savurează

Atunci când ai chef să bei o cafea bună la orice oră!

Brand: Sloane Coffee Roastery
Țară de origine: Columbia
Regiune: Cauca, Popayán
Producător: ferme mici din regiune
Procesare: Decofeinizarea cu trestie de zahăr
Varietate: Castillo, Catimor, Caturra, Colombia, Typica
Altitudine: 1.700 – 2.000 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Alune, Caramel, Gutuie, Lemn dulce
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Fără cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Sloane Columbia Popayán Sugarcane DECAF este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria cafelelor decofeimnizate din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Decofeinizarea este făcută prin acetat de etil din trestie de zahăr (E.A.).

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Columbia Popayán Sugarcane DECAF este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0