Cafea de specialitate Sloane Columbia Jairo Arcila Lychee

Cafea de specialitate Sloane Columbia Jairo Arcila Lychee

97,00 lei

+

Această cafea de specialitate Sloane Columbia Jairo Arcila Lychee face parte din categoria RARITĂȚI din gama Sloane Speciality Coffee Roasters și te va încânta cu note litchi, vanilie, papaya, tuberoză și lemongrass.

Această cafea a fost cultivată de Jairo Arcila la ferma Santa Monica. A fost fermentată anaerob timp de 72 de ore în pulpă. În această etapă de fermentare s-au adăugat litchi și drojdie de vin. Cireșele de cafea au fost scoase din pulpă și puse la uscat pe paturi înălțate până când s-a atins conținutul ideal de umiditate.

Acest microlot este 100% Castillo, soi dezvoltat de Federación Nacional de Cafeteros.

Jairo Arcila este un producător de cafea din a treia generație din Quindio, Columbia. Este căsătorit cu Luz Helena Salazar și au doi copii împreună, Carlos și Felipe Arcila. Primul loc de muncă al lui Jairo a fost la al doilea cel mai mare exportator al Columbiei, lucrând ca director de fabrică timp de peste 40 de ani, până la pensionarea sa în 2019.

Jairo a primit sfaturi și îndrumări grozave de la fiii săi, care sunt acum experți în producerea cafelei de specialitate. Cu ajutorul lor, Jairo a îmbunătățit considerabil alegerea, sortarea și procesarea cafelei sale. Fiii săi l-au ghidat și pe Jairo în producția de soiuri exotice, îndrumarea lor oferindu-i putere și instrumentele necesare pentru a produce cafele fantastice cu profile aromatice uimitoare.

Jairo cultivă și alte produse agricole în fermele sale, cum ar fi mandarine, portocale, pătlagină și banane. Lui Jairo îi face plăcere să înceapă ziua cu un mic dejun foarte bun! Dar, cel mai important, îi place să petreacă timpul cu familia lui.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Sloane Coffee Roastery
Țară de origine: Columbia
Regiune: Quindio, Armenia
Producător: Jairo Arcila, Santa Monica
Procesare: 72H Lychee Anaerobic Co-Fermenation
Varietate: Castillo
Altitudine: 1.450 – 1.500 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Lemongrass, Lychee, Papaya, Tuberoze, Vanilie
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 200 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Această cafea de specialitate Sloane Columbia Jairo Arcila Lychee face parte din categoria RARITĂȚI din gama Sloane Speciality Coffee Roasters și te va încânta cu note litchi, vanilie, papaya, tuberoză și lemongrass.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Columbia Jairo Arcila Lychee este disponibilă în pungi de 200 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0