Cafea de specialitate Sloane Columbia Felipe Arcila Sidra

Cafea de specialitate Sloane Columbia Felipe Arcila Sidra

239,00 lei

+

Această cafea de specialitate Sloane Columbia Felipe Arcila Sidra face parte din categoria RARITĂȚI din gama Sloane Speciality Coffee Roasters și te va încânta cu note papaya, carambola, cireșe negre, condimente și plăcintă cu dovleac.

Acesta este lotul de cafea folosit de Traian Costea la Campionatul Național de Barista unde a obținut locul 3.
Această cafea a fost cultivată de Felipe Arcila la ferma Jardines Del Edén. A fost expusă la o fermentație aerobă uscată timp de 24 de ore, ulterior a fost introdusă în saci Grainpro timp de 50 de ore menținându-se o temperatură sub 22°C. Mai târziu a fost așezată pe paturi înălțate până când s-a obținut un conținut de umiditate de 11%.
Acest microlot este 100% Sidra, un hibrid între soiurile Bourbon și Typica. Profilul său dulce și care iese în evidență este o caracteristică a acestui soi unic, despre care se spune că își are originea în Ecuador.
Felipe Arcila este unul dintre co-fondatorii Cofinet alături de fratele său Carlos Arcila. Sunt a 4-a generație de cultivatori de cafea. Tatăl lor, Jairo Arcila, este un cultivator de cafea din a treia generație din Quindío. Jairo le-a spus fiilor săi că industria cafelei nu este profitabilă din cauza numeroaselor provocări economice cu care se confruntase în trecut. Datorită acestui sfat, Felipe și Carlos și-au continuat cariera în inginerie civilă și au călătorit în Australia pentru a-și continua studiile de master.
Felipe a fost uimit de cultura cafelei pe care a văzut-o inițial în Australia și a fost inspirat să facă parte din aceasta. Când Felipe și-a terminat studiile și s-a întors în Columbia, s-a implicat mai mult în domeniul cafelei și a început să studieze cafeaua de specialitate. Felipe și Carlos au cumpărat apoi Jardines del Edén, unde se concentrează pe cultivarea soiurilor exotice de cafea. În 2015, Felipe și Carlos au început Cofinet și au început să producă, să aprovizioneze și să exporte cafea de specialitate în restul lumii.

 

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Sloane Coffee Roastery
Țară de origine: Columbia
Regiune: Pijao, Quindio
Producător: Felipe Arcila, Jardines Del Edén
Procesare: Natural EF2
Varietate: Sidra
Altitudine: 1.700 – 1.900 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Carambola Startfruit, Condimente exotice, Papaya, Plăcintă cu dovleac, Cireșe negre
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 200 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Această cafea de specialitate Sloane Columbia Felipe Arcila Sidra face parte din categoria RARITĂȚI din gama Sloane Speciality Coffee Roasters și te va încânta cu note papaya, carambola, cireșe negre, condimente și plăcintă cu dovleac.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Columbia Felipe Arcila Sidra este disponibilă în pungi de 200 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0