Cafea de specialitate Sloane Colombia Java El Eden

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Sloane Colombia Java El Eden

106,00 lei

Golește
+

Această cafea de specialitate Sloane Colombia Java El Eden provine de la ferma Finca El Eden, din regiunea Quindio aflată la altitudini de peste 1.500 metri, și este produsă de Shady Bader.

Acest micro-lot este în totalitate 100% Java, un varietal cu o istorie interesantă, originar din Ethiopia, dar care are și o incursiune pe continentul african, iar care in secolul 19 face înconjurul lumii ajungând în Indonezia și mai apoi Costa Rica și Panama.

În tot acest timp a dezvoltat caracteristici aromatice complexe fiind hibridizat natural înainte să ajungă la fermele din Columbia. Acest varietal reprezintă o alternativă la faimoasa Geisha, având aceleași calități și rezultate, dar fiind mult mai accesibilă pentru micii producători.

Boabele de cafea sunt culese manual, fiind alese numai cireșele perfect coapte. Procesarea acestei cafele începe prin a fi fermentată anaerobic uscat timp de 60 de ore, după care este plasată într-un uscător la temperatură constantă la 35 de grade timp de 20 ore, ca apoi să fie urcată pe paturi de uscare până ajunge la umiditatea dorită, acesta încheind procesarea naturală.

Această cafea ne-a cucerit cu un profil aromatic foarte complex cu note de gem de zmeura, curmale, ciocolata cu lapte, kiwi, pepene roșu, fiind dulce și corpolentă.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Sloane
Țară de origine: Columbia
Regiune: Quindio
Producător: Finca El Eden, Shady Bader
Procesare: Anaerobic natural
Varietate: Java
Altitudine: 1.500 – 1.600 m
Anul recoltei: 2021
Note cupping: Ciocolată cu lapte, Curmale, Dulce, Gem de zmeură, Kiwi, Pepene
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 200 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Sloane Colombia Java El Eden este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria EXPERIMENTALE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Colombia Java El Eden este disponibilă în pungi de 200 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0