Cafea de specialitate Sloane Colombia Isabel Cristina Pillume

Cafea de specialitate Sloane Colombia Isabel Cristina Pillume

57,00 lei206,00 lei

+

Această cafea de specialitate Sloane Colombia Isabel Cristina Pillume face parte din categoria de cafele ACCESIBILE de la Sloane Speciality Coffee Roasters. Boabele de cafea provin de la ferma Isabel Cristina Pillume din regiunea Inza, Cauca, Columbia.

Isabel Pillume face parte din Asorcafe care a fost înființată pe 11 iulie 2003 în orașul Pedegral din Inza și în prezent sunt 290 de membri care fac parte din asociație. Asociația a fost înființată pentru a ajuta acești producători să se organizeze pentru a-și vinde cafeaua de specialitate, dar și pentru a oferi un cadru și o structură pentru a-și continua educația și progresul pentru a îmbunătăți condițiile economice și sociale pentru ei, familiile și comunitatea lor.

Acești mici producători lucrează pe loturi de teren între 1,8–2 ha și cultivă cafea până la altitudini de 2100 masl. Fermele sunt plantate cu Caturra, Castillo, Typica, Tabi, Bourbon și Pink Bourbon. În mod tradițional, cafeaua este spălată complet și, odată recoltată, cafeaua este apoi pulverizată și fermentată timp de 20-40 de ore, în funcție de mediul local. După aceasta cafeaua este spălată și eventualele imature îndepărtate și apoi se usucă timp de 8-15 zile, în funcție de vreme în uscătoare parabolice.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Sloane Coffee Roastery
Țară de origine: Columbia
Regiune: Cauca, Inza
Producător: Asorcafe, Isabel Cristina Pillume
Procesare: Spălare
Varietate: Castillo, Caturra, Typica
Altitudine: 1.800 m
Anul recoltei: 2022
Note cupping: Ciocolată albă, Struguri albi, Toffee, mere Golden Delicious
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Sloane Colombia Isabel Cristina Pillume este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria ACCESIBILE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Colombia Isabel Cristina Pillume este disponibilă în pungi de 250 sau 1000 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0