Cafea de specialitate Sloane Brazilia Castelhana

Cafea de specialitate Sloane Brazilia Castelhana

67,00 lei

+

Această cafea de specialitate face parte din categoria EXPERIMENTALE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters și te va încânta cu note de nuci pecan, boabe de cacao, curmale și prune uscate.

Acácio José Dianin a preluat ferma Castelhana, din Minas Gerais, Brazilia, deoarece aparține celei de-a patra generații a acestei familii de cultivatori de cafea de lungă durată. Include 253 de hectare de arie protejată care susțin proiecte profesionale precum reîmpădurirea (plantarea de arbori indigeni), creșterea și conservarea faunei și florei și gestionarea depozitării deșeurilor.
În numele pasiunii sale pentru cultivarea cafelei și tehnologie, Dianin a fost unul dintre primii care au aplicat sistemul de irigare în regiunea braziliană Cerrado Mineiro. Așa că a stabilit calitatea înaltă pentru boabele de cafea.

Prin urmare, Nucoffee și Castelhana Farm s-au asociat pentru o cultură a cafelei bazată pe mai multe cunoștințe, conexiune, rezultate, productivitate și relație mai strânsă între specialiști și toți angajații. Împreună, au găsit un mod mai încântător de a crea arome, gust și senzații în fiecare zi.

Acaia este un soi unic deoarece este derivat dintr-o încrucișare a soiurilor Typica și Bourbon. Este originar din Brazilia și este un soi strâns legat de Mundo Novo. Acaia produce cireșe și boabe de cafea mai mari.

Savurează

Atunci când ai nevoie de un motiv aromat pentru a te ridica din pat!

Brand: Sloane Coffee Roastery
Țară de origine: Brazilia
Regiune: Cerrado Mineiro, Monte Carmelo
Producător: Acácio José Dianin, Fazenda Castelhana
Procesare: Fermentare anaerobă
Varietate: Acaia
Altitudine: 950 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Boabe de cacao, Curmale, Nuci pecan, Prune uscate
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Sloane Brazilia Castelhana este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria EXPERIMENTALE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Brazilia Castelhana este disponibilă în pungi de 250 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0