Cafea de specialitate Sloane Brazil Vila Boa

Savurează

Atunci când te-ai întors din vacanță și mai vrei să savurezi încă amintirile!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate Sloane Brazil Vila Boa

60,00 lei

+

Această cafea de specialitate Sloane Brazil Vila Boa face parte din categoria de cafele EXPERIMENTALE de la Sloane Speciality Coffee Roasters.

Absolventă în psihologie, Mônica Borges de Sousa a decis să-și dedice o parte relevantă a vieții profesioniștilor culturii cafelei după ce a moștenit 90 de hectare de teren de la tatăl său, Nelson Borges. În 1988 a luat ființă Fazenda Vila Boa,

Fazenda Vila Boa este situată într-o regiune numită Campo das Vertentes deoarece este granița între două bazine importante din Brazilia: bazinul Rio Grande (care curge spre sud) și bazinul râului São Francisco (care curge spre nord). Cu un terroir potrivit pentru producerea de cafea de specialitate, cu altitudini cuprinse între 965 și 1208 metri altitudine. Astăzi, Fazenda Vila Boa are o suprafață de 378 de hectare cu mai multe soiuri, printre care Yellow Bourbon, Red Bourbon, Topaz, Arara, Geisha etc.

Fazenda Vila Boa acționează social printr-un parteneriat de durată cu Institutul ICAFE – Institutul de Cultură, Artă, Acțiune Responsabilă și Educație pentru Mediu. Pe lângă acest terroir unic, fazenda Vila Boa a fost întotdeauna foarte implicată în preocupările sociale și de mediu. Plantația este una dintre puținele din Brazilia care are carbon pozitiv. Certificată de GRÖN, certificarea neutră din carbon demonstrează că ferma captează mai mult carbon (prin viața plantelor) decât emite (prin recoltare și procesare).

Savurează

Atunci când te-ai întors din vacanță și mai vrei să savurezi încă amintirile!

Brand: Sloane Coffee Roastery
Țară de origine: Brazilia
Regiune: Campo das Vertentes
Producător: Familia Borges, Vila Boa
Procesare: Barrel Aged
Varietate: Arara
Altitudine: 1.150 m
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Caramel, Mere galbene, Trandafiri, Coniac
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 200 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Sloane Brazil Vila Boa este prăjită de Sloane Speciality Coffee Roasters, la București. Această cafea de specialitate face parte din categoria EXPERIMENTALE din gama Sloane Speciality Coffee Roasters.

Stilul de prăjire caracteristic Sloane Speciality Coffee Roasters este OMNI, care pune în valoare aromele cafelei. Cafeaua este prăjită într-un prăjitor profesional, cu mare atenție la fiecare profil.

În mod standard, cafeaua de specialitate Sloane este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Sloane sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Sloane Brazil Vila Boa este disponibilă în pungi de 200 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0