Cafea de specialitate Rosters Coffee Guatemala Jalapa (învechită în butoaie de rom)

Savurează

Atunci când vrei să ai o dimineață ca o vacanță plină de aventuri în Caraibe!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate Rosters Coffee Guatemala Jalapa (învechită în butoaie de rom)

45,00 lei80,00 lei

+

Cafeaua de specialitate Rosters Coffee Guatemala Jalapa învechită în butoaie de rom este prăjită în România, la Arad. Ediția limitată a acestei cafele de specialitate este învechită în butoaie de rom și te va încânta cu această aromă specială.

Odată cu o pasiune de-a noastră pentru romul de calitate, a venit dorința de a experimenta cu aceste arome deosebite. Am ales sa procesăm Guatemala Jalapa, o cafea cu arome de ciocolată și fructe uscate, în butoaie rom de pe aceleași meleaguri.

Cafeaua verde este păstrată pentru o durată de 2 saptămâni în niste recipiente speciale alături de bucățile de butoi în care a fost păstrat romul, împrumutând astfel din proprietățile aromatice ale acestei băuturi complexe.

Această cafea de specialitate din Guatemala crește la o altitudine de aproximativ 1.700 de metri în departamentul Chimaltenango, o zonă renumită pentru cafeaua de o calitate superioară care crește aici.

Cafeaua de specialitate Rosters Coffee Guatemala Jalapa învechită în butoaie de rom are un grad de prăjire medium care scoate în evidență notele fructate, dulci și aromele de ciocolată neagră și fructe uscate.

De asemenea vei simți și note ușoare de rom care vor transforma momentul tău la cafea în ceva cu totul și cu totul special.

Savurează

Atunci când vrei să ai o dimineață ca o vacanță plină de aventuri în Caraibe!

Brand: Rosters Coffee
Țară de origine: Guatemala
Regiune: Chimaltenango
Procesare: Spălare
Altitudine: 1.700 m
Varietate: Catuai, Typica
Anul recoltei: 2021
Note cupping: Ciocolată neagră, Dulce, Fructată, Fructe uscate, Rom
Scor degustare: N/A
Prăjire: Medium roast
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Coldbrew, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Mokka
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

Prăjitoria Rosters Coffee are un stil de prăjire echilibrat: destul de îndelungat pentru a dezvolta dulceața și adâncimea, suficient de ușor pentru a scoate in evidenta subtilitățile – fructele de pădure, citricele, condimentele, caracteristici florale. Un echilibru fin al căldurii, presiunii gazului, debitului de aer și al timpului.

Rosters Coffee a fost deschisă la Arad de doi foști corporatiști, care s-au îndrăgostit de cafea de-a lungul anilor și au ales să urmeze calea antreprenoriatului. Și promit să aducă cafeaua proaspăt prăjită, 100% Arabica, cu origini controlate în fiecare zi la tine în ceașcă.

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Rosters Coffee Guatemala Jalapa (învechită în butoaie de rom) este prăjită medium roast.

Cafeaua de specialitate Rosters Coffee Guatemala Jalapa (învechită în butoaie de rom) este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Rosters Coffee Guatemala Jalapa (învechită în butoaie de rom) nu conține alcool.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0