Cafea de specialitate Rosters Coffee Ethiopia Bombe

Savurează

Atunci când vrei să te răsfeți și să te bucuri de un moment special!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate Rosters Coffee Ethiopia Bombe

60,00 lei120,00 lei

+

Cafeaua de specialitate Rosters Coffee Ethiopia Bombe este prăjită la Rosters Coffee din Arad. Bombe este o localitate aflată la mare altitudine în munții Bombe, aproximativ 2.000 de metri, din districtul Bensa, Sidamo.

Această altitudine joacă un rol cheie în ceea ce privește motivul pentru care cafeaua Bombe este atât de specială. Climatul mai rece încetinește ciclul de creștere, iar dezvoltarea durează mai mult. De obicei, recoltele de cafea de la altitudini mai mari sunt mai târzii decât cele de la altitudini mai mici, chiar și în aceeași vecinătate. În plus, altitudinile mai mari tind să aibă un drenaj mai bun al apei, ceea ce reduce cantitatea de apă disponibilă în mod liber pentru arborele de cafea.Rezultatul este o cireașă cu maturare lentă, care este mică, densă și plină de aromă.

În cele din urmă, cafeaua din Bombe tinde să se coacă uniform. Acest lucru face ca recoltarea cireșelor să fie un proces mai simplu, deoarece toate sunt perfect coapte pentru a fi culese în același timp. Împreună, acești numeroși factori se combină pentru a produce aroma încântătoare a Bombe, plină de note citrice și florale.

Savurează

Atunci când vrei să te răsfeți și să te bucuri de un moment special!

Brand: Rosters Coffee
Țară de origine: Etiopia
Regiune: Sidamo
Producător: Bombe Ayla Bensa
Procesare: Spălată Anaerobic
Altitudine: 1.800 – 2.000 m
Prăjire: Light roast
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Aciditate medie, Ciocolată, Florală, Fructe de pădure, Portocale
Varietate: Heirloom
Scor degustare: 88 în nota SCA
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Coldbrew, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Mokka
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Prăjitoria Rosters Coffee are un stil de prăjire echilibrat: destul de îndelungat pentru a dezvolta dulceața și adâncimea, suficient de ușor pentru a scoate in evidenta subtilitățile – fructele de pădure, citricele, condimentele, caracteristici florale. Un echilibru fin al căldurii, presiunii gazului, debitului de aer și al timpului.

Rosters Coffee a fost deschisă la Arad de doi foști corporatiști, care s-au îndrăgostit de cafea de-a lungul anilor și au ales să urmeze calea antreprenoriatului. Și promit să aducă cafeaua proaspăt prăjită, 100% Arabica, cu origini controlate în fiecare zi la tine în ceașcă.

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Rosters Coffee Ethiopia Bombe este prăjită light.

Cafeaua de specialitate Rosters Coffee Ethiopia Bombe este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0