Cafea de specialitate Rosters Coffee Burundi Bujumbura

Savurează

Atunci când vrei să te răsfeți și să te bucuri de un moment special!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate Rosters Coffee Burundi Bujumbura

42,00 lei80,00 lei

+

Cafeaua de specialitate Rosters Coffee Burundi Bujumbura este prăjită în România, la Arad. Cu un scor de degustare de 86 în nota SCA, cafeaua de specialitate Rosters Coffee Burundi Bujumbura te va surprinde cu notele de ciocolată și zmeură.

Mpanga este atât numele fermei, cât și al stației centrale de spălare situate în provincia Kayanza,în nordul Burundi. Ambele sunt conduse de Jean-Clement Birabereye – un veteran al cafelei de 15 ani, care a supravegheat construcția stației de spălare încă din 2008. Stația prelucrează cafea de la aproximativ 3.400 de mici fermieri, care cultivă cafea pe dealurile care înconjoară Kayanza, la altitudini. de până la 1.950 m.

Mpanga prelucrează aproximativ 1.500 de tone de cafea pe sezon, fiecare lot de producător separat și numit în funcție de dealul pe care a fost cultivată cafeaua. Sub îndrumarea lui Jean-Clement, Mpanga a obținut rezultate incredibile la Cupa Excelenței din Burundi, terminând pe locul 1 și 3 în competiția din 2014.

Ca urmare a muncii grele și a diligenței pe care Jean-Clement le-a pus în aplicare, Mpanga a devenit foarte apreciată pentru cafelele sale constant curate și complexe.

Rosters Coffee vă oferă cafele dulci, echilibrate si pline de caracter, provenite din surse sustenabile, prăjite in România. Prăjirea locală aduce mai multe beneficii, eliminând astfel riscul de a nu cunoaște orginea cafelei și totodată contribuind direct la dezvoltarea durabilă a antreprenoriatului românesc.

Rosters Coffee a fost deschisă la Arad de doi foști corporatiști, care s-au îndrăgostit de cafea de-a lungul anilor și au ales să urmeze calea antreprenoriatului. Și promit să aducă cafeaua proaspăt prăjită, 100% arabica, cu origini controlate în fiecare zi la tine în ceașcă.

Savurează

Atunci când vrei să te răsfeți și să te bucuri de un moment special!

Brand: Rosters Coffee
Țară de origine: Burundi
Regiune: Kayanza
Procesare: Natural
Altitudine: 1.800 – 1.900 m
Anul recoltei: 2021
Note cupping: Ciocolată, Ciocolată neagră, Zmeură
Scor degustare: 86 în nota SCA
Prăjire: Light medium
Gramaj: 250 g, 500 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Coldbrew, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Mokka
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Cafea de specialitate Rosters Coffee Burundi Bujumbura este prăjită light medium.

Cafeaua de specialitate Rosters Coffee Burundi Bujumbura este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 500 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0