Cafea de specialitate Roastery 29 Honduras Santa Rosa

Savurează

Atunci când vrei să te bucuri de fiecare moment al dimineții!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate Roastery 29 Honduras Santa Rosa

50,00 lei191,00 lei

+

Această cafea de specialitate Roastery 29 Honduras Santa Rosa, prăjită de Roastery 29 la Sibiu, te va încânta cu notele de citrice, caramel, migdale, alune, unt și cacao.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Honduras Santa Rosa are un scor de degustare de 84 în nota SCA.

Orígenes Coffee a fost fondată în 2012, pentru a promova calitatea cafelei din Honduras la nivel mondial, pentru a garanta integritatea și trasabilitatea acesteia. Scopul principal este de a produce cafele de specialitate din soiuri native precum Caturra, Catuaí, Typica și Parainema.

Pentru a menține echilibrul în mediu, Douglas a plantat guava, cedru, mahon, citrice și banani pentru a oferi umbră plantelor de cafea. De trei ori pe an, tufișul este tăiat cu o macetă. Pentru fertilizare, compostul organic se aplică de două ori pe an. Orígenes Coffee angajează aproximativ 40 de lucrători temporari pe tot parcursul anului, sprijinind comunitatea locală. De asemenea, protecția și conservarea mediului – florei, faunei și apei – este o problemă importantă pentru Douglas.

Douglas dorește să investească mai mult în training-uri despre cultivarea cafelei, reciclare și siguranță pentru lucrătorii săi și este, de asemenea, interesat de experimentarea și adaptarea unor noi soiuri precum Obata.

Cafeaua se culege selectiv, din copaci se culeg doar fructele coapte. După procesul de spălare, cireșele se depulpează și se duc în rezervoare de fermentație pentru aproximativ 12-24 de ore, în funcție de temperatură. Apoi, boabele sunt spălate și gata de a fi uscate până când ajung la umiditatea perfectă pentru export.

Savurează

Atunci când vrei să te bucuri de fiecare moment al dimineții!

Brand: Roastery 29
Țară de origine: Honduras
Regiune: Copan, Santa Rosa
Producător: Douglas Urquia, Origenes Coffee
Procesare: Spălare
Varietate: Lempira, Parainema
Altitudine: 1.600 m
Scor degustare: 84 în nota SCAA
Anul recoltei: 2022
Note cupping: Alune, Caramel, Citrice, Migdale, Unt
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Honduras Santa Rosa este prăjită la prăjitoria 29 Roastery din Sibiu.

În mod standard, cafeaua de specialitate Roastery 29 Honduras Santa Rosa este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de data la care ai plasat comanda.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Honduras Santa Rosa este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită și tipul de măcinare înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0