Cafea de specialitate Roastery 29 Guatemala Huehuetenango La Libertad

Cafea de specialitate Roastery 29 Guatemala Huehuetenango La Libertad

62,00 lei239,00 lei

+

Această cafea de specialitate Roastery 29 Guatemala Huehuetenango La Libertad, prăjită de Roastery 29 la Sibiu, te va încânta cu notele de lavandă, căpșuni , kombucha, struguri și miere.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Guatemala Antigua are un scor de degustare de 86,75 în nota SCA.

Acest lot provine de la un grup de 40 de mici producători din zona Huehuetenango. Acești producători cresc Bourbon și Caturra și recoltează între lunile decembrie și martie. Această cafea crește la umbra arborilor nativi precum Inga și Gravileas. Producătorii își tund arborii doar o dată pe an, iar culesul se face manual.

Acest lot procesat natural, cultivat pe parcela El Panal, este cules, sortat și uscat timp de de 18-25 de zile. Odată ce pergamentul a atins conținutul de umiditate dorit, acesta este apoi depozitat în pungi de polipropilenă gata pentru export.

Finca La Bolsa a fost cumpărată de Jorge Vides, un distins profesionist medical, în 1958. Înainte de aceasta, terenul nu era folosit pentru producția de cafea. Jorge a câștigat o serie de premii pentru producția de cafea și pentru serviciile oferite regiunii Huehuetenango și a pus numele principalului spital din comunitatea cultivatoare de cafea după el.

La Bolsa a concurat în competiția Cupa Excelenței din 2002 și s-a clasat pe locul doi, cu 94,98. La Bolsa se află între doi munți, care oferă un microclimat foarte stabil și umed. Acest lucru combinat cu solurile bogate în calcar conferă cafelei un profil foarte unic, cu un corp bogat siropos și multă aciditate malică și citrică. Cafeaua este fermentată între 18 și 24 de ore.

 

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Roastery 29
Țară de origine: Guatemala
Regiune: Huehuetenango
Producător: Finca El Panal
Procesare: Natural
Varietate: Bourbon
Altitudine: 1.300 – 1.650 m
Scor degustare: 86,75 în nota SCAE
Anul recoltei: 2022
Note cupping: Căpșune, Kombucha, Lavandă, Miere, Struguri
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Guatemala Huehuetenango La Libertad este prăjită la prăjitoria Roastery 29 din Sibiu.

În mod standard, cafeaua de specialitate Roastery 29 Guatemala Huehuetenango La Libertad este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de data la care ai plasat comanda.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Guatemala Huehuetenango La Libertad este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită și tipul de măcinare înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0