Cafea de specialitate Roastery 29 Guatemala Del Valle

Savurează

Atunci când vrei să ai un moment special în fiecare dimineață!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate Roastery 29 Guatemala Del Valle

48,00 lei183,00 lei

+

Această cafea de specialitate Roastery 29 Guatemala Del Valle, prăjită de Roastery 29 la Sibiu, te va încânta cu notele de fructe uscate, ciocolată cu lapte, cireșe, cacao și stafide aurii.  Cafeaua de specialitate Roastery 29 Guatemala Del Valle are un scor de degustare de 85 în nota SCA și este procesată prrin spălare la ferma Las Brisas.

Această regiune frumoasă este diferită de alte regiuni din Guatemala. Se mândrește cu păduri de pini împrăștiate pe un peisaj montan, plin de păsări și animale sălbatice. Producătorii din această regiune vând în mod obișnuit cireșe la mori umede centralizate, care păstrează cu grijă resursele de apă din zonă.

Această cafea a fost cultivată de Marvin Carias și familia sa și prelucrată la ferma lui Marvin. Marvin Carias și-a cumpărat primul teren în zona Jalapa, Frajines în 1990, iar de-a lungul anilor, pe măsură ce afacerea a crescut și a devenit mai profitabilă, a achiziționat și alte loturi de teren. Marvin îmbunătățește anual calitatea cafelei prin utilizarea mai multor îngrășăminte organice și prin asigurarea unei producții agricole durabile.

Ferma se află la o altitudine între 1.600 și 1.700 de metri și are o temperatură medie de 18,9 grade pe tot parcursul anului. La ferma sunt ploi abundente, mai ales în lunile de vară, unde și temperatura este puțin mai ridicată. Altitudinea, clima și ploile abundente din câteva luni fac din această locație un loc ideal pentru cultivarea cafelei. În plus, arborii de cafea din această fermă cresc la umbra diferiților copaci precum arbori de avocado, stejari, pini, guachipilin sau jícaros. Acest lucru face ca procesul de maturare să fie mai lent.

 

Savurează

Atunci când vrei să ai un moment special în fiecare dimineață!

Brand: Roastery 29
Țară de origine: Guatemala
Regiune: Jalapa, Del Valle
Producător: Finca Las Brisas, Marvin Carias
Procesare: Spălare
Varietate: Bourbon, Catuai, Caturra, Pache
Altitudine: 1.600 – 1.700 m
Scor degustare: 85 în nota SCA
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Cacao, Ciocolată cu lapte, Cireșe, Fructe uscate, Stafide aurii
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Guatemala Del Valle este prăjită la prăjitoria 29 Roastery din Sibiu și provine dintr-un microlot în ediție limitată.

În mod standard, cafeaua de specialitate Roastery 29 Guatemala Del Valle este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de data la care ai plasat comanda.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Guatemala Del Valle este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită și tipul de măcinare înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0