Cafea de specialitate Roastery 29 - Guatemala Antigua

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Roastery 29 - Guatemala Antigua

47,00 lei179,00 lei

Golește
+

Această cafea de specialitate Roastery 29 – Guatemala Antigua prăjită de Roastery 29 la Sibiu, te va încânta cu notele de smochine, cireșe, praline și ciocolată cu lapte.  Cafeaua de specialitate Roastery 29 Guatemala Antigua are un scor de degustare de 84,25 în nota SCA.

Loturile Farms of Antigua și Antigua Regional sunt compuse din cafea de la fermele din regiunea Antigua din sudul Guatemalei. O mare parte din zona regională Antigua din 2021 provine dintr-o comunitate de 43 de producători situată pe Volcán de Agua, care se înalță deasupra câmpiei de coastă a Pacificului la sud și a Țărilor înalte din Guatemala la nord.

Celelalte cafele provin din fermele istorice mai mari din Antigua: Fincas Covadonga, La Guadelupe, San Inacio, Santa Barbara și San Carlos. Los Volcanes Coffee (LVC) cumpără întreaga recoltă de cireșe de la aceste ferme, folosind o strategie uniformă de preț care rezultă la cel mai mare pret din regiune. Producătorii sunt plătiți în termen de două săptămâni de la primirea cafelei la Beneficio La Esperanza pentru procesare.

Josué Morales, fondatorul și directorul LVC, se coordonează cu liderii comunității pentru a orchestra ridicarea cireșelor. Camioanele pleacă în fiecare dimineață și se întorc la moara Beneficio La Esperanza seara încărcate cu cireșe. Producătorii contribuie cu forța de muncă, pământul și cafeaua și folosesc infrastructura LVC și Beneficio La Esperanza pentru colectare și procesare. LVC furnizează ceai sau pulpă compostată unora dintre producători pentru a îmbunătăți calitatea solului, în timp ce toți acești producători au fost implicați în atelierele LVC de la Finca La Esperanza, beneficiind de cursuri despre compost, umbră, spațiere și cules, printre altele.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Roastery 29
Țară de origine: Guatemala
Regiune: La Antigua
Producător: Finca La Esperanza
Procesare: Spălare
Varietate: Bourbon, Caturra
Altitudine: 1.400 – 1.900 m
Scor degustare: 84+ în nota SCA
Anul recoltei: 2021
Note cupping: Ciocolată cu lapte, Cireșe, Praline, Smochine uscate
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Guatemala Antigua este prăjită la prăjitoria Roastery 29 din Sibiu.

În mod standard, cafeaua de specialitate Roastery 29 Guatemala Antigua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de data la care ai plasat comanda.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Guatemala Antigua este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită și tipul de măcinare înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Coș cumpărături
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0