Cafea de specialitate Roastery 29 - Ethiopia Wolichu Wachu

Savurează

Atunci când vrei să ai o zi ca o vacanță!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Roastery 29 - Ethiopia Wolichu Wachu

55,00 lei215,00 lei

Golește
+

Această cafea de specialitate Roastery 29 – Ethiopia Wolichu Wachu, prăjită de Roastery 29 la Sibiu, te va încânta cu notele florale și de ceai negru, căpșuni și mure. Cafeaua de specialitate Roastery 29 Ethiopia Wolichu Wachu are un scor de degustare de 88 în nota SCA.

Stația de spălare Wolichu Wachu Ethiopia a fost construită în 2017 de Cooperativa Fermierilor Harso Haru Mude. Multe stații de spălare din Guji și din Etiopia sunt mai vechi și au fost înființate în anii 1980 sau 1990.

Wolichu Wachu Ethiopia a putut beneficia de peste 30 de ani de cunoștințe acumulate despre stațiile de spălare din Etiopia. Wolichu Wachu este echipat cu mese de sortare și rezervoare plutitoare care sunt esențiale pentru monitorizarea calității cireșelor la primire. Aici, rolul celui care se ocupă de cireșe, care trebuie să se asigure că este procesată doar cireașa cea mai matură, este de o importanță capitală.

După curățare, muncitorii transferă cireșele direct pe câmpul de uscare. Întind cireșele într-un singur strat. În primele câteva zile, cireșel sunt întoarse cu atenție la fiecare 30 de minute pentru a asigura uscarea uniformă. Tot aici lucrătorii îndepărtează orice cireașă deteriorată. După câteva zile, cireșele sunt ajustate astfel încât să stea într-un strat puțin mai gros, ceea ce ajută la încetinirea procesului de uscare.

Calificările din Etiopia depind de inspecția vizuală a defectelor și de calitatea cupei. Gradul 1 este considerat cafeaua de cea mai înaltă calitate. Gradele 1 și 2 sunt considerate cafea de specialitate, clasele 3-9 sunt clasificate drept cafea comercială. Gradul 1 este lipsit de defecte de cupă și pete.

Savurează

Atunci când vrei să ai o zi ca o vacanță!

Brand: Roastery 29
Țară de origine: Etiopia
Regiune: Guji
Producător: Wolichu Wachu
Procesare: Natural
Varietate: JARC
Altitudine: 1.900 – 2.210 m
Scor degustare: 88 în nota SCA
Anul recoltei: 2021
Note cupping: Căpșune, Ceai negru, Floral, Mure
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Ethiopia Wolichu Wachu este prăjită la prăjitoria 29 Roastery din Sibiu.

În mod standard, cafeaua de specialitate Roastery 29 Ethiopia Wolichu Wachu este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de data la care ai plasat comanda.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Ethiopia Wolichu Wachu este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită și tipul de măcinare înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0