Cafea de specialitate Roastery 29 - Ethiopia Qoree Gera

Savurează

Atunci când citești cărțile scriitorului tău preferat!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Roastery 29 - Ethiopia Qoree Gera

57,00 lei219,00 lei

Golește
+

Această cafea de specialitate Ethiopia Qoree Gera, prăjită de Roastery 29 la Sibiu, te va încânta cu notele de citrice, ceai negru și zmeură. Cafeaua de specialitate Roastery 29 Ethiopia Qoree Gera are un scor de degustare de 86,5 în nota SCA.

Cafeaua de specialitate Ethiopia Qoree Gera (spălată) provine din stația de spălare Qoree, situată în districtul Gera, în binecunoscuta regiune de cafea, Djimma. Qoree s-a concentrat anterior pe producția comercială de cafea, dar după ce a fost achiziționată de Qaqe Industrial and Trading PLC, și-a mutat atenția către producția de cafea de specialitate.

Gera se află în munți și are o vreme mai rece și mai umedă decât în alte zone din Djimma. Există, de asemenea, mai multă umbră care, combinată cu precipitații frecvente, are ca rezultat fermele bine irigate care produc cafele dulci și aromate. Majoritatea fermelor din Gera sunt cultivate în sisteme semi-păduri, de obicei sub 1 hectar. Fermierii culeg manual cireșele, iar majoritatea își livrează cireșele la stația de spălare Qoree. Cireșele sunt decojite pe discul stației și fermentate umed timp de 18 până la 24 de ore.

După fermentare, boabele sunt spălate în apă curată și mutate în paturi înălțate pentru a se usca. La paturi, lucrătorii vor ridica boabele uscate pentru a îndepărta orice defect. Boabele sunt întoarse în mod regulat pentru a asigura o uscare uniformă. Uscarea boabelor durează de obicei între 14 și 18 zile.

Calificările din Ethiopia depind de inspecția vizuală a defectelor și de calitatea cupei. Gradul 1 este considerat cafeaua de cea mai înaltă calitate. Gradele 1 și 2 sunt considerate cafea de specialitate, clasele 3-9 sunt clasificate drept cafea comercială. Gradul 1 este lipsit de defecte de cupă și pete.

Cafeaua de specialitate Ethiopia Qoree Gera (spălată) este o cafea de gradul 1.

Savurează

Atunci când citești cărțile scriitorului tău preferat!

Brand: Roastery 29
Țară de origine: Etiopia
Regiune: Gera Quoree
Producător: ferme mici din regiune
Procesare: Spălare
Varietate: JARC
Altitudine: 1.950 – 2.050 m
Scor degustare: 86,5 în nota SCA
Anul recoltei: 2021
Note cupping: Ceai negru, Citrice, Florală, Zmeură
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Ethiopia Qoree Gera este prăjită la prăjitoria 29 Roastery din Sibiu.

În mod standard, cafeaua de specialitate Roastery 29 Ethiopia Qoree Gera este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de data la care ai plasat comanda.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Ethiopia Qoree Gera este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită și tipul de măcinare înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Coș cumpărături
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0