Cafea de specialitate Roastery 29 - Ethiopia Kochere Boji

Savurează

Atunci când vrei să ai o zi ca o vacanță!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Roastery 29 - Ethiopia Kochere Boji

66,00 lei255,00 lei

Golește
+

Această cafea de specialitate Roastery 29 – Ethiopia Kochere Boji, prăjită de Roastery 29 la Sibiu, te va încânta cu notele de  clementine, ciocolată neagră  și lămaie. Cafeaua de specialitate Roastery 29 Ethiopia Kochere Boji are un scor de degustare de 87 în nota SCA.

Cafeaua de specialitate Ethiopia Kochere Boji (Naturala) este cultivată în Boji, o stație de spălare situată în districtul Kochere din regiunea SNNPR și care deservește aproximativ 500 de mici producători. Kochere este o zonă de cultivare a cafelei aproape de orașul Yirgacheffe, unde se află unele dintre cele mai iubite cafele din lume.

Prelucrarea naturală la stație urmează metodele tradiționale etiopiene. În primul rând, cireșele sunt verificate vizual pentru a vedea dacă nu prezintă defecte. După spălarea cireșei în apă curată, lucrătorii transferă cireșele direct pe câmpul de uscare. După curățare, muncitorii transferă cireșele direct pe câmpul de uscare. Întind cireșele într-un singur strat. În primele câteva zile, cireșele sunt întoarse cu atenție la fiecare 30 de minute pentru a asigura uscarea uniformă.

Tot aici lucrătorii îndepărtează orice cireașă deteriorată. După câteva zile, cireșele sunt ajustate astfel încât să stea într-un strat puțin mai gros, ceea ce ajută la încetinirea procesului de uscare. Uscarea durează de obicei între 2 și 3 săptămâni.

Calificările din Etiopia depind de inspecția vizuală a defectelor și de calitatea cupei. Gradul 1 este considerat cafeaua de cea mai înaltă calitate. Gradele 1 și 2 sunt considerate cafea de specialitate, clasele 3-9 sunt clasificate drept cafea comercială. Gradul 1 este lipsit de defecte de cupă și pete.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Ethiopia Kochere Boji este o cafea de gradul 1.

Savurează

Atunci când vrei să ai o zi ca o vacanță!

Brand: Roastery 29
Țară de origine: Etiopia
Regiune: Kochere Boji
Producător: ferme mici din regiune
Procesare: Natural
Varietate: JARC
Altitudine: 2.100 – 2.300 m
Scor degustare: 87 în nota SCA
Anul recoltei: 2021
Note cupping: Ciocolată neagră, Clementine, Floral, Lămâie
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitateRoastery 29 Ethiopia Kochere Boji  este prăjită la prăjitoria 29 Roastery din Sibiu.

În mod standard, cafeaua de specialitate Roastery 29 Ethiopia Kochere Boji este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de data la care ai plasat comanda.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Ethiopia Wolichu Wachu este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită și tipul de măcinare înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0