Cafea de specialitate Roastery 29 Ethiopia Chelchele

Cafea de specialitate Roastery 29 Ethiopia Chelchele

58,00 lei223,00 lei

+

Această cafea de specialitate Roastery 29 Ethiopia Chelchele, prăjită de Roastery 29 la Sibiu, te va încânta cu aromele florare și notele de caise, pepene galben, ceai negru, miere și lime dulce. Cafeaua de specialitate Roastery 29 Ethiopia Chelchele are un scor de degustare de 86,5 în nota SCA.

Acest lot este produs de stația de spălare Dula Mazoria care se află la 2200 de metri în Banko Chelchele Kebele din Gedeb.

Cafeaua în această zonă este cultivată sub arbori de umbră, iar boabele de cafea sunt culese selectiv de mână. La livrarea la statia de spalare, cafeaua este depulpificată, spălată si uscată la soare pe paturi inăltate pe o perioada de 12-15 zile. În cea mai fierbinte parte a zilei boabele sunt acoperite pentru a păstra umiditatea și acoperite din nou peste noapte pentru a fi protejate de precipitații. Pe paturi cafeaua este greblată continuu pentru a asigura o uscare uniformă.

Fermierii care au contribuit la acest lot au fost platiti echitabil. Prețul pentru cafeaua din acest sezon a fost cel mai mare plătit vreodată. Randamentul a fost afectat în timpul sezonului 2022 din cauza nivelurilor neregulate și rare ale precipitațiilor și, în general, loturile spălate de înaltă calitate au fost mult mai puțin frecvente decât cafeaua procesată natural.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Roastery 29
Țară de origine: Etiopia
Regiune: Yirgacheffe, Chelchele
Producător: ferme mici din regiune, Dula Mazoria
Procesare: Spălare
Varietate: Heirloom
Altitudine: 2.000 – 2.200 m
Scor degustare: 86,5 în nota SCA
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Caise, Ceai negru, Florală, Miere, Pepene galben, Lime dulce
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Ethiopia Chelchele este prăjită la prăjitoria 29 Roastery din Sibiu.

În mod standard, cafeaua de specialitate Roastery 29 Ethiopia Chelchele este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de data la care ai plasat comanda.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Ethiopia Chelchele este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită și tipul de măcinare înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0