Cafea de specialitate Roastery 29 El Salvador San Salvador

Cafea de specialitate Roastery 29 El Salvador San Salvador

64,00 lei247,00 lei

+

Această cafea de specialitate Roastery 29 El Salvador San Salvador, prăjită de Roastery 29 la Sibiu, te va încânta cu notele de fructul pasiunii , mure, ceai negru, miere, citrice și caramel. Cafeaua de specialitate Roastery 29 El Salvador San Salvador are un scor de degustare de 88,5 în nota SCA.

Fernando Alfaro, a patra generație care conduce ferma familiei sale, lucrează neobosit cu cafeaua provenită de pe mai multe plantatii. O combinație de experiență și un laborator de cupping de ultimă generație sunt folosite pentru a lua decizii cu privire la modul de a scoate ce e mai bun din fiecare cafea. Este exact cazul acestui lot procesat anaerob dintr-o proprietate de 45 de acri numită Finca Miramar, care este situată în apropierea orașului Santa Tecla din departamentul La Libertad.

Cunoscută pentru experiența în prelucrarea tradițională, echipa de la El Carmen și-a dus jocul la un alt nivel cu fermentații controlate. Mai exact, cireșele din acest lot au fost plasate în butoaie etanșe timp de 192 de ore cu temperatură atent controlată pentru a asigura o fermentație precisă. Apoi cireșele au fost așezate pe paturi înălțate și răsucite în mod regulat timp de mai mult de 30 de zile pentru a asigura o uscare blândă și uniformă. Metoda de procesare este inovatoare și, de asemenea, economisește o cantitate enormă de resurse de apă, ceea ce este benefic pentru mediu.

 

Savurează

Atunci când vrei să ai o zi ca o vacanță!

Brand: Roastery 29
Țară de origine: El Salvador
Regiune: San Salvador
Producător: Fernando Alfaro, Finca Miramar
Procesare: 192h Anaeroba
Varietate: Bourbon
Altitudine: 1.600 m
Scor degustare: 88,5 în nota SCA
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Caramel, Ceai negru, Citrice, Fructul pasiunii, Miere, Mure
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Roastery 29 El Salvador San Salvador este prăjită la prăjitoria 29 Roastery din Sibiu.

În mod standard, cafeaua de specialitate Roastery 29 El Salvador San Salvador este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de data la care ai plasat comanda.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 El Salvador San Salvador este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită și tipul de măcinare înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0