Cafea de specialitate Roastery 29 - El Salvador Lemus

Savurează

Atunci când vrei să te bucuri de fiecare moment al dimineții!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Roastery 29 - El Salvador Lemus

45,00 lei176,00 lei

Golește
+

Această cafea de specialitate Roastery 29 – El Salvador Lemus, prăjită de Roastery 29 la Sibiu, te va încânta cu notele de fructe tropicale, nectarine, stafide și ciocolată. Cafeaua de specialitate Roastery 29 El Salvador Lemus are un scor de degustare de 88,5 în nota SCA.

Viața lui Thelma de Gutierrez s-a învârtit în jurul cafelei atât timp cât își poate aminti. Copilăria ei a fost petrecută la ferma de cafea a familiei sale și are multe amintiri despre alergarea prin fermă în timpul sezonului de recoltare, în timp ce mirosul de cireș copt atârna greu în aer. Se datorează tuturor acestor amintiri fericite, explică Thelma, că a decis să-și cumpere propria fermă de cafea, consolidându-și cariera de producător de cafea din a treia generație.

Thelma a cumpărat Finca Madre Tierra în 2006. În 2014, a cumpărat Finca Lemus, un teren adiacent. Ea a numit ferma după proprietarul predecesor, Carlos Lemus, care era prieten de familie. Fermele stau pe vârful unui deal din lanțul muntos Ilamatepec, lângă orașul Ataco. Ea a ales zona în mod intenționat, căutând să își stabilească rădăcinile lângă Ataco, un oraș cunoscut de mult timp pentru producerea de cafea de înaltă calitate. Tot de acolo provine si El Salvador Lemus, El Salvador (Naturala) – Cafea de Specialitate

Solul este bogat și fertil datorită depozitelor vulcanice. Un izvor natural asigură apă pe tot parcursul anului. Ferma este plină de verdeață, cu arbori de umbră autohtoni, care oferă, de asemenea, hrană și adăpost animalelor native și migratoare.

Thelma este dedicată conservării mediului prin utilizarea practicilor agricole durabile. Ferma folosește un sistem ecologic holistic pentru a controla infestările și bolile. Hrănind ciuperci sau insecte care sunt inofensive sau benefice pentru arborii de cafea și care pradă în mod natural bolile și dăunătorii care atacă arborii de cafea, Thelma creează o protecție naturală a fermei sale, care îmbunătățește mai degrabă decât dăunează mediului.

În timpul recoltei, toate cireșele sunt selectate manual pentru a asigura o cafea de înaltă calitate. Cireșele coapte sunt transportate la Beneficio El Carmen, o moară uscată din Concepcion de Ataco, Ahuachapan. La moară, cireșele sunt așezate pe terase de lut, unde se usucă la soare aproximativ 30 de zile. Muncitorii întorc cireșele frecvent pentru a se usca uniform.

Savurează

Atunci când vrei să te bucuri de fiecare moment al dimineții!

Brand: Roastery 29
Țară de origine: El Salvador
Regiune: Ahuachapan
Producător: Finca Lemus, Finca Madre Tierra, Thelma de Gutierrez
Procesare: Natural
Varietate: Caturra
Altitudine: 1.200 m
Scor degustare: 88,5 în nota SCA
Anul recoltei: 2021
Note cupping: Ciocolată, Fructe tropicale, Nectarine, Stafide
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Roastery 29 El Salvador Lemus este prăjită la prăjitoria 29 Roastery din Sibiu.

În mod standard, cafeaua de specialitate Roastery 29 El Salvador Lemus este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de data la care ai plasat comanda.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 El Salvador Lemus este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită și tipul de măcinare înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0