Cafea de specialitate Roastery 29 Costa Rica Perla Negra (microlot)

Cafea de specialitate Roastery 29 Costa Rica Perla Negra (microlot)

59,00 lei227,00 lei

+

Această cafea de specialitate Roastery 29 Costa Rica Perla Negra, prăjită de Roastery 29 la Sibiu, te va încânta cu notele de coacăze negre, cireșe, rom, mango, fructul pasiunii și ciocolată neagră. Cafeaua de specialitate Roastery 29 Costa Rica Perla Negra are un scor de degustare de 87,75 în nota SCA.

Costa Rica este o țară mică, dar diversitatea climatelor găsite acolo și impactul lor asupra producției de cafea a dus la un comerț înfloritor de cafea, cu o mare reputație pentru calitate. Prima cafea a fost cultivată în Valea Centrală, o regiune luxuriantă și fertilă, influențată de clima din Atlantic – și aici este cultivată de familia Chacón cafeaua Perla Negra Las Lajas. 6 ferme, deținute de șase frați, cuprinzând împreună 73 ha și o moară, sunt situate în orașul Sabanilla de Alajuela, pe versanții vulcanului Poás. Moara se află la 1.300 metri, iar fermele la 1.450-1.500 metri.

Fermele Chacón sunt conduse în mare parte după principiile agriculturii ecologice. A devenit mai costisitor și mai complicat să obțina certificarea organică oficială, iar familia a simțit că certificarea nu adaugă suficientă valoare produsului lor și, astfel, au renuntat la certificare. Cu toate acestea, principiile organice au rămas fundamentale pentru filosofia lor de agricultură, cu un proces de producție fără substanțe chimice, pulpa de la moară fiind folosită pentru a face compost pentru plantele de cafea și procese care folosesc doar un metru cub de apă pe zi.

Acum cresc Caturra, Red și Yellow Catuai, Paraiso (Sarchimore și Catuai), Milenio, Villa Sarchi, Geisha, Pacamara și cea mai recentă adăugare a lor în 2019 – SL28. Recolta aici se desfășoară din decembrie până în februarie, iar după recoltare cafeaua este scufundata in apa folosind mașini Penagos înainte de a fi procesata.

Savurează

Atunci când vrei să te bucuri de fiecare moment al dimineții!

Brand: Roastery 29
Țară de origine: Costa Rica
Regiune: Central Valley, Las Lajas
Producător: Las Lajas, Oscar Chacón & Francisca
Procesare: Natural
Varietate: Catuai, Caturra
Altitudine: 1.450 – 1.500 m
Scor degustare: 87,75 în nota SCA
Anul recoltei: 2022
Note cupping: Ciocolată neagră, Cireșe, Coacăze, Fructul pasiunii, Mango, Rom
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Costa Rica Perla Negra este prăjită la prăjitoria 29 Roastery din Sibiu.

În mod standard, cafeaua de specialitate Roastery 29 Costa Rica Perla Negra este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de data la care ai plasat comanda.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Costa Rica Perla Negra este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită și tipul de măcinare înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0