Cafea de specialitate Roastery 29 Costa Rica Perla Negra (microlot)

Cafea de specialitate Roastery 29 Costa Rica Perla Negra (microlot)

64,00 lei247,00 lei

+

Această cafea de specialitate Roastery 29 Costa Rica Perla Negra, prăjită de Roastery 29 la Sibiu, te va încânta cu notele de mure , ananas, ciocolată cu lapte, miere, rom învechit și mandarine. Cafeaua de specialitate Roastery 29 Costa Rica Perla Negra are un scor de degustare de 86,5 în nota SCA.

Toată cafeaua procesată de Las Lajas este produsă de familia Chacón. Dimensiunea medie este de 100 de hectare, iar randamentul mediu este de 30 fanega la hectar. Ferma este situată la o altitudine cuprinsă între 1500 și 1700 de metri deasupra nivelului mării. Majoritatea culturilor cultivate sunt caturra-catuaí, dar în ultimii 5 ani au început un proces de renovare, diversificând varietatea culturilor din fermă. Solul fermei provine din activitatea vulcanică. Perioada de recoltare începe în decembrie și se termină în februarie.

Pentru a produce un microlot Perla Negra, un proces natural în care boabele de cafea sunt duse pe o terasă de uscare pentru deshidratare. În acest proces, boabele sunt mutate de două ori pe zi, făcându-l un proces de uscare foarte lent. Procesul lotului Perla Negra durează aproximativ 22 până la 30 de zile.

Recoltarea se face manual, cu o selecție atentă de boabe 100% coaptă, care conține un grad ridicat de zaharuri. Această activitate se desfășoară zilnic din decembrie până la sfârșitul lunii februarie. În plus, loturile sunt separate pe soiuri și ferme la moară, permițând producerea de microloturi de specialitate.

Savurează

Atunci când vrei să te bucuri de fiecare moment al dimineții!

Brand: Roastery 29
Țară de origine: Costa Rica
Regiune: Central Valley, Sabanilla de Alajuela
Producător: Las Lajas, Oscar Chacón Solano
Procesare: Natural
Varietate: Catuai, Caturra
Altitudine: 1.500 – 1.700 m
Scor degustare: 86,5 în nota SCA
Anul recoltei: 2024
Note cupping: Ananas, Ciocolată cu lapte, Mandarine, Miere, Mure, Rom
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Costa Rica Perla Negra este prăjită la prăjitoria 29 Roastery din Sibiu.

În mod standard, cafeaua de specialitate Roastery 29 Costa Rica Perla Negra este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de data la care ai plasat comanda.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Costa Rica Perla Negra este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită și tipul de măcinare înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0