Cafea de specialitate Roastery 29 Columbia Nestor Lasso (microlot)

Cafea de specialitate Roastery 29 Columbia Nestor Lasso (microlot)

72,00 lei279,00 lei

+

Această cafea de specialitate Roastery 29 Columbia Nestor Lasso, prăjită de Roastery 29 la Sibiu, te va încânta cu notele de căpșuni, jeleuri, afine, curmale și banane uscate. Cafeaua de specialitate Roastery 29 Columbia Nestor Lasso are un scor de degustare de 87,5 în nota SCA.

Această cafea provine de la producătorul de 24 de ani Nestor Lasso, de la ferma El Diviso. Ferma se întinde pe o suprafață de 18 hectare compusă din 15 ha de cafea și 2 ha de pădure. Ferma deține o mare diversitate de soiuri, în prezent găzduind Caturra, Columbia, Castillo, Tabi, Pink Bourbon, Red Bourbon, Yellow Bourbon, Bourbon Ají, Caturra Chiroso, Geisha, Sidra, Java, Pacamara. Nestor folosește metode complet spălate, semispălate și naturale și folosește uscătoare parabolice, precum și paturi africane înălțate și unele uscări mecanice.

Procesarea: în primul rând, se face procesul de plutire pentru a selecta numai cele mai bune cireșe (complet coapte). Fermentarea anaerobă are loc apoi în saci sau butoaie timp de 70 de ore la o temperatură medie de 17° Celsius. Cireșele sunt apoi mutate într-un rezervor pentru un proces de oxidare de 28 de ore; atingând o temperatură maximă de 42° Celisus. Cafeaua este apoi mutată în saci de 50 kg unde are loc o fermentație anaerobă de 30 de ore (16-20° Celsius). Cafeaua este apoi mutată în rezervoare umplute cu apă la 45° Celsius unde se adaugă levigații de la o recoltă anterioară. Acest proces durează 18 ore, în care amestecul este ocazional amestecat.

Proces de uscare: cafeaua este uscată într-un sistem de uscare parabolic la o temperatură maximă de 32° Celsius. Odată ce atinge 18% umiditate, procesul de uscare este întrerupt; depozitarea cafelei în pungi întunecate într-un depozit întunecat timp de 60 de ore. Se usucă apoi în același loc până se ajunge la 11% umiditate

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: Roastery 29
Țară de origine: Columbia
Regiune: Huila
Producător: Finca El Diviso, Nestor Lasso
Procesare: 100h Anaeroba
Varietate: Red Bourbon
Altitudine: 1.850 m
Scor degustare: 87,5 în nota SCA
Anul recoltei: 2022
Note cupping: Afine, Banane, Căpșune, Curmale, Jeleuri
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Columbia Nestor Lasso este prăjită la prăjitoria 29 Roastery din Sibiu.

În mod standard, cafeaua de specialitate Roastery 29 Columbia Nestor Lasso este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de data la care ai plasat comanda.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Columbia Nestor Lasso este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită și tipul de măcinare înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0