Cafea de specialitate Roastery 29 - Brazilia Sul de Minas

Savurează

Atunci când vrei să te bucuri de fiecare moment al dimineții!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Roastery 29 - Brazilia Sul de Minas

45,00 lei171,00 lei

Golește
+

Această cafea de specialitate Roastery 29 Brazilia Sul de Minas prăjită de Roastery 29 la Sibiu, te va încânta cu notele de cieșe, prune, stafide și ciocolată. Cafeaua de specialitate Roastery 29 Brazilia Sul de Minas are un scor de degustare de 84 în nota SCA.

Producția de cafea a început la Ferma Rancho Grande în 1933, când domnul Aneite Reis a moștenit 5 hectare de culturi pentru a începe producția. Astăzi, ferma este condusă de José Carlos Reis și fiul său Flávio (Fafa) Reis, ambii fiul și nepotul domnului Aneite.

Ferma are și multe vaci pentru producția de lactate și carne. Misiunea fermei este de a produce în mod responsabil cafea de cea mai înaltă calitate posibilă, fără a neglija importanța protejării mediului și grija pentru bunăstarea angajaților săi. Mai mulți angajați locuiesc la fermă în case prevăzute cu energie electrică și alimente subvenționate.

La fermă sunt deschiși să schimbe și să încerce noi tehnici și au investit în mai multe cutii de uscare statice pentru a ajuta la îmbunătățirea calității și a profilului cafelei pe care ar putea-o produce. Ei au lucrat din greu la îmbunătățirea calității cafelei lor pentru piața de specialitate și au lucrat la toate aspectele producției acestor loturi de la creșterea, recoltarea și tratamentul post-recoltare.

Odată ce cafeaua a fost recoltată mecanic, este apoi separată folosind densitatea care separă nivelurile de coacere. Se aleg apoi cireșele copte pentru a fi introdus în cutiile de uscare statică. Acestea sunt cutii de 1 m adâncime, cu o capacitate de 15000 litri de cireșe, ceea ce echivalează cu 25-30 de saci de cafea verde. Cutiile au un grătar cu aerisire în partea de jos pentru a permite aerului să circule de jos în sus prin cafeaua pusa la uscare.

Inițial aerul rece va fi suflat timp de 12 ore pentru a ajuta la încetinirea procesului de fermentație și apoi treptat temperatura aerului va fi crescută pentru a permite uscarea timp de 7 – 10 zile. Există două termometre la adâncimi diferite pentru a asigura o temperatură sigură întotdeauna sub 40°C.

Acestea sunt denumite statice, deoarece cafeaua rămâne în cutii și nu este răsucită sau rotită în timpul uscării. După ce este uscată, cafeaua este lăsată să se odihnească aproximativ 1-2 săptămâni înainte de a fi măcinată. Această metodă a permis producerea unor profile mai fructate și proeminente din profilul obișnuit pe care îl asociem cu cafeaua naturală din Brazilia.

Savurează

Atunci când vrei să te bucuri de fiecare moment al dimineții!

Brand: Roastery 29
Țară de origine: Brazilia
Regiune: Sul de Minas, Tres Pontas
Producător: Fazenda Rancho Grande
Procesare: Natural
Varietate: Acaia
Altitudine: 900 – 1.100 m
Scor degustare: 84 în nota SCAA
Anul recoltei: 2022
Note cupping: Ciocolată, Cireșe, Prune, Stafide
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Brazilia Sul de Minaseste prăjită la prăjitoria 29 Roastery din Sibiu.

În mod standard, cafeaua de specialitate Roastery 29 Brazilia Sul de Minas este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de data la care ai plasat comanda.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Brazilia Sul de Minas este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită și tipul de măcinare înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Coș cumpărături
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0