Cafea de specialitate Roastery 29 Brazilia Heliodora

Cafea de specialitate Roastery 29 Brazilia Heliodora

47,00 lei179,00 lei

+

Această cafea de specialitate Roastery 29 Brazilia Heliodora prăjită de Roastery 29 la Sibiu, te va încânta cu notele de ciocolată, stafide, praline și curmale Cafeaua de specialitate Roastery 29 Brazilia Heliodora are un scor de degustare de 84 în nota SCA.

Fazenda Floresta este situată în sudul orașului Minas Gerais, unde condițiile climatice și teritoriul muntos sunt foarte favorabile cultivării cafelei de specialitate.

Guilherme provine dintr-o familie cu o lungă tradiție în domeniul cafelei. Familia a început să cultive cafea acum mai bine de un secol. Fazenda Floresta a fost inițial deținută de unchiul lui Guilherme. Pe vremea aceea, nu era nicio preocupare cu privire la calitatea boabelor. Singurul lucru care a contat a fost volumul producției, o regulă care a persistat până la începutul secolului XXI. Guilherme a cumpărat cota fraților săi în urmă cu 15 ani și a devenit unicul proprietar al Fazendei Floresta. A decis să investească în producția de Speciality Coffee și în îmbunătățirea structurii fermei, cumpărând noi utilaje și investind în renovarea facilităților.

Guilherme onorează tradiția și munca strămoșilor săi, dar în același timp dorește să adapteze procesele de dinainte și după recoltare la standardele actuale pentru a îmbunătăți calitatea cafelei sale.

Savurează

Atunci când vrei să te bucuri de fiecare moment al dimineții!

Brand: Roastery 29
Țară de origine: Brazilia
Regiune: Mantiquieria de Minas, Heliodora
Producător: Fazenda Floresta, Guilherme
Procesare: Natural
Varietate: Red Catuai
Altitudine: 1.100 m
Scor degustare: 84 în nota SCAA
Anul recoltei: 2022
Note cupping: Ciocolată, Curmale, Praline, Stafide
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Brazilia Heliodora este prăjită la prăjitoria 29 Roastery din Sibiu.

În mod standard, cafeaua de specialitate Roastery 29 Brazilia Heliodora este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze în funcție de data la care ai plasat comanda.

Cafeaua de specialitate Roastery 29 Brazilia Heliodora este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită și tipul de măcinare înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0