Cafea de specialitate Narativ Kenya Matunda

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca în prima zi de vacanță!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Narativ Kenya Matunda

35,00 lei120,00 lei

Golește
+

Această cafea de specialitate Narativ Kenya Matunda are un profil fructat, cu o acciditate medie și un corp echilibrat, remarcându-se cu notele deosebite de portocale, piersici și migdale.

Kenya Matunda este o cafea crescută în regiunea Nyeri, o regiune înaltă din Kenya recunoscută pentru solul vulcanic și pentru faptul că în această regiune există un număr mare de cultivatori de cafea care au suprafețe mici în exploatare. Cafeaua din Kenya este unică prin prisma aromelor puternice fructate, a cafelelor sălbatice și exotice și a grijei pentru calitate.

Denumirea cafelei provine de la legenda Matundei, o vază formată din lavă vulcanică, ascunsă în adâncurile vulcanilor subterani din regiunea Nyeri, care conține cele mai bune fructe din lume. Legenda spune că dacă cineva ia un fruct din vază și pune sâmburele înapoi, fructul va reapărea în vază, dar dacă vaza e furată din locașul ei toate fructele din ea se vor strica instant.

Matunda ne predă o lecție despre importanța conservării resurselor și a îngrijirii pământului care ne dă viață fără a ne lăcomi și fără a face rău în jurul nostru.

Kenya Matunda este o cafea din boabe 100% Arabica, de soi Batian-Ruiri și are un scor de 86 din 100 pe scara SCAE și are note deosebite de portocale, piersici și migdale. Matunda este procesată prin spălare și a fost crescută la altitudini cuprinse între 1.500 și 1.700 de metri și are o aciditate medie și un corp echilibrat.

Cafeaua de specialitate Narativ Kenya Matunda este prăjită cu un profil de prăjire light spre mediu, pentru a-i evidenția caracterul deosebit, indiferent de metoda de preparare, fie ea espresso, filtru sau mokka pot.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca în prima zi de vacanță!

Brand: Narativ Coffee
Țară de origine: Kenya
Regiune: Nyeri
Producător: ferme mici din regiunea Nyeri
Procesare: Spălare
Varietate: Batian-Ruiru
Altitudine: 1.500 – 1.700 m
Anul recoltei: 2020
Note cupping: Fructată, Migdale, Piersică, Portocale
Prăjire: Light medium
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Narativ Kenya Matunda este prăjită de prăjitoria Narativ Coffee din Timișoara. Această cafea de specialitate are un profil fructat, cu o aciditate medie și un corp echilibrata.

Stilul de prăjire caracteristic Narativ este light spre medium, care pune în valoare aromele cafelei.

În mod standard, cafeaua de specialitate Narativ Coffee este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Narativ Coffee sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Narativ Kenya Matunda este disponibilă în pungi de 250 de grame sau 1.000 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0