Cafea de specialitate Narativ Columbia Golden Huila

Cafea de specialitate Narativ Columbia Golden Huila

45,00 lei150,00 lei

+

Această cafea de specialitate Narativ Columbia Golden Huila are note predominante de portocală, ciocolată cu lapte și pere. Are o cremozitate ridicată și o aciditate citrica moderată. Cafeaua de specialitate Narativ Columbia Golden Huila are un scor de 84 în nota de degustare SCA.

Columbia este cunoscută ca fiind una dintre cele mai mari exportatoare de cafea verde din lume, având însă câteva regiuni unde se crește cafea pe loturi mici, controlate, cu o calitate deosebită.

Huila este una dintre cele mai importante regiuni producătoare de cafea din Columbia, cu mulți fermieri care cultivă cafea excepțională pe loturi mici pentru a asigura calitatea superioară a cafelei.

Legenda zonei Huila spune că în zonă existau în vremuri îndepărtate căprioare cu coarne aurite. Coarnele conțineau mici particule de aur, ascuțite precum cuțitele, pe cât de hipnotizante, pe atât de letale la atingere.

Cafeaua noastră nu conține particule aurite, dar preparată corespunzător, va curge precum aurul lichid. Are o cremozitate remarcabilă și aciditate moderată.

Cafeaua de specialitate Narativ Columbia Golden Huila este o cafea excepțională, care ne-a impresionat de la prima degustare și credem cu tărie că vă va cuceri și pe voi!

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca în prima zi de vacanță!

Brand: Narativ Coffee
Țară de origine: Columbia
Regiune: Huila
Producător: ferme mici din regiune
Procesare: Spălare
Varietate: Castillo
Altitudine: 1.850 m
Anul recoltei: 2021
Note cupping: Aciditate medie, Ciocolată cu lapte, Fructată, Pere, Portocale
Scor degustare: 84 în nota SCAA
Prăjire: Light medium
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Narativ Columbia Golden Huila este prăjită de prăjitoria Narativ Coffee din Timișoara. Această cafea de specialitate se remarcă prin note predominante de portocală, ciocolată cu lapte și pere. Are o cremozitate ridicată și o aciditate citrica moderată. Cafeaua de specialitate Narativ Columbia Golden Huila are un scor de 84 în nota de degustare SCA.

Stilul de prăjire caracteristic Narativ Coffee este light spre medium, care pune în valoare aromele cafelei.

În mod standard, cafeaua de specialitate Narativ Coffee este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Narativ Coffee sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Narativ Columbia Golden Huila este disponibilă în pungi de 250 de grame sau 1.000 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0