Cafea de specialitate Narativ Columbia Geminga N

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca în prima zi de vacanță!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate Narativ Columbia Geminga N

40,00 lei145,00 lei

Golește
+

Această cafea de specialitate Narativ Columbia Geminga N are note predominante de piersici, zmeura și mere roșii. Are o intensitate și o aciditate citrica moderată și se remarca printr-un corp plin, foarte cremos.

Columbia este cunoscută ca fiind una dintre cele mai mari exportatoare de cafea verde din lume, având însă câteva regiuni unde se crește cafea pe loturi mici, controlate, cu o calitate deosebită. Huila este una dintre aceste zone, unde importatorul cu care lucrăm are colaborări excepționale cu cultivatori pe care i-a ajutat să implementeze proceduri de lucru care să crească nivelul calității cafelei cultivate, un exemplu de acest fel fiind ferma La Cabana deținută de Danilo Perez care cultivă un lot excepțional de cafea de soi Caturra, numit Geminga N.

Columbia Geminga N este o cafea procesată natural, prin uscare la soare cu fructul pomului de cafea atașat de bob, care duce la scurgerea zaharurilor din fruct direct în bob, ducând la o dulceață naturală și cremozitate ridicată. Acest mod de procesare e cel mai costisitor din cauza timpului necesar uscării.

Columbia Geminga N are note predominante de piersici, zmeura și mere roșii. Are o intensitate și o aciditate citrica moderată și se remarca printr-un corp plin, foarte cremos.

Soiul cafelei este 100% Arabica, varietatea Caturra, crescută la o altitudine de 1.850 metri, integral pe o singura fermă, această cafea fiind o cafea „single estate”.

Am prăjit-o special pentru tine cu un profil de prăjire light spre mediu, pentru a-i evidenția caracterul deosebit, indiferent de metoda de preparare, fie ea espresso, filtru sau mokka pot. ”

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca în prima zi de vacanță!

Brand: Narativ Coffee
Țară de origine: Columbia
Regiune: Huila
Producător: Danilo Perez, La Cabana
Procesare: Natural
Varietate: Caturra
Altitudine: 1.850 m
Anul recoltei: 2021
Note cupping: Fructată, Mere roșii, Piersică, Zmeură
Scor degustare: 87,75 în nota SCA
Prăjire: Light medium
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka
Conținut cofeină: Cu cofeină
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

Cafeaua de specialitate Narativ Columbia Geminga N este prăjită de prăjitoria Narativ Coffee din Timișoara. Această cafea de specialitate se remarcă prin note predominante de piersici, zmeura și mere roșii. Are o intensitate și o aciditate citrica moderată.

Stilul de prăjire caracteristic Narativ Coffee este light spre medium, care pune în valoare aromele cafelei.

În mod standard, cafeaua de specialitate Narativ Coffee este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Toate comenzile de cafea Narativ Coffee sunt procesate în aceeași zi și expediate de îndată ce cafeaua este prăjită, nu mai târziu de următoarea zi de miercuri. Se recomandă consumarea cafelei în maxim 6 luni de la data prăjirii.

Cafeaua de specialitate Narativ Columbia Geminga N este disponibilă în pungi de 250 de grame sau 1.000 de grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0