Cafea de specialitate Murs Coffee Roastery Nicaragua La Escondida Finca Mierisch

Savurează

Atunci când vrei să te răsfeți și să te bucuri de un moment special!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate Murs Coffee Roastery Nicaragua La Escondida Finca Mierisch

55,00 lei210,00 lei

+

Cafeaua de specialitate Murs Coffee Roastery Nicaragua La Escondida Finca Mierisch (Anaerobic Low Temp Natural) te va încânta cu notele de caramel, strugurii rosii, prune, ciocolata alba.

Cafea de specialitate anaeroba La Escondida de la Fincas Mierisch, ce cuprinde 9 ferme de cafea în Nicaragua și 3 ferme în Honduras. În Nicaragua, fermele sunt situate în departamentele Matagalpa și Jinotega. Ferma La Escondida, cu o suprafață de aproximativ 70 hectare, se afla in departamentul Jinotega, comunitatea Lipululo, managerul fermei fiind Jose Elias Contreras. Cafeaua de specialitate obținută prin procesul de fermentare anaerobă la temperaturi joase este un proces nou considerat experimental aplicat cafelei verzi pentru a obține profile aromatice complexe.

Ce este fermentarea anaerobă ?

Fermentarea anaerobă este un proces chimic. Carbohidrații, cum ar fi zaharurile, sunt descompuși în alcooli sau acizi prin activități microbiene în absența oxigenului.

Fermentarea anaerobă se referă în mod specific la fermentația care are loc într-un mediu fără oxigen, cum ar fi un recipient sau un rezervor etanș din inox. Recipiente complet sigilate si lipsite de oxigen. Ele sunt dotate cu supape cu sens unic care permit eliberarea CO2 acumulat in urma fermentarii, dar care impiedica infiltrarea oxigenului in recipiente, in timpul procesului. Imediat după ce au fost recoltate, cireșele de cafea sunt introduse in astfel de recipiente și puse la fermentat o anumită perioada de timp. După ce a avut loc fermentarea atent controlată de fermieri, cireșele de cafea sunt ulterior procesate fie natural, fie red honey sau washed. Cafeaua La Escondida, Fincas Mierisch din Nicaragua ulterior fermentării la temperaturi joase intra in procesul de uscare naturală.

Savurează

Atunci când vrei să te răsfeți și să te bucuri de un moment special!

Brand: Murs Coffee Roastery
Țară de origine: Nicaragua
Regiune: Jinotega, Lipululo
Producător: Fincas Mierisch, La Escondida
Procesare: Anaerobic Low Temp Natural
Varietate: Red Catuai
Altitudine: 900 – 1.200 m
Anul recoltei: 2024
Note cupping: Caramel, Ciocolată albă, Prune, Struguri roșii
Scor degustare: 86 în nota SCA
Prăjire: OMNI
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Mokka
Conținut cofeină: Cu cofeină
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate Murs Coffee Roastery Nicaragua La Escondida Finca Mierisch este prăjită medium roast.

Cafeaua de specialitate Murs Coffee Roastery Nicaragua La Escondida Finca Mierisch este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1 kg. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0