Cafea de specialitate MABÓ - Sidamo, Ethiopia DECAF

Savurează

Atunci când vrei să savurezi o cafea bună, chiar dacă e miezul nopții!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate MABÓ - Sidamo, Ethiopia DECAF

62,00 lei235,00 lei

Golește
+

Cafeaua de specialitate Sidamo, Ethiopia DECAF este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

Această cafea de specialitate din Sidamo, Etiopia este decofeinizată prin procesarea cu CO2 lichid. Este un proces natural, sigur, care păstrează componentele chimice native ale boabelor. Rezultatul este o cafea minunată, bogată, aromată.

Prin acest procedeu, dezvoltat de Kurt Zosel, se extrage doar substanța chimică a cafeinei cu CO2 lichid. În decofeinizarea CO2, cafeaua verde este scufundată într-un recipient de apă închis, cunoscut sub numele de cameră de extracție. CO2-ul lichid este apoi introdus la o presiune de 70kg forta/cm2 în camera de extracție, scoțând cafeina din cafeaua verde și dizolvând-o. Odată ce cafeina este extrasă cu succes, CO2-ul bogat în cafeină este transferat din camera de extracție într-o cameră de absorbție la presiune scăzută care permite CO2-ului să revină la o stare gazoasă, eliberând cafeina.

Este o modalitate excelentă de a savura o cafea bună fără să vă faceți griji cu privire la efectele secundare ale unei cantități prea mari de cafeină, pastrând cele mai multe beneficii pentru sănătate ca și cafeaua obișnuită, dar niciunul dintre efectele secundare.

Femeile însărcinate, adolescenții și persoanele care iau anumite medicamente pot opta, de asemenea, pentru cafeaua decafeinizată în locul cafelei obișnuite.

Savurează

Atunci când vrei să savurezi o cafea bună, chiar dacă e miezul nopții!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Nicaragua
Regiune: Sidamo
Procesare: decofeinizare prin procesarea cu CO2 lichid
Altitudine: 1.800 – 2.200 m
Anul recoltei: 2021
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Fără cofeină
Prăjit cu: PROBAT P5
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Sidamo, Ethiopia DECAF este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Cafeaua de specialitate MABÓ Sidamo, Ethiopia DECAF este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0