Cafea de specialitate MABÓ Peru Phuyu

Savurează

Atunci când vrei să ai o dimineață ca o vacanță plină de aventuri!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate MABÓ Peru Phuyu

67,00 lei239,00 lei

+

Cafeaua de specialitate MABÓ Peru Phuyu (natural) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

Producătorii din Peru, precum și alte țări producătoare din America Latină, datorită istoriei, tradiției și obiceiurilor, s-au dedicat în principal producției de cafea complet spălată, de aceea suntem foarte plăcut surprinși de această cafea procesată natural găsită în Peru.

Numele cafelei este inspirat de terroir. În ciuda vremii uscate, regiunea este foarte înnorată în zori. „PHUYU” înseamnă nor în Quechua (Quechua este cel mai vorbit în zonele muntoase din sudul și centrul Peruului. Aproximativ 13% dintre peruani vorbesc quechua ca limbă maternă).

Solul și clima uscată din San Miguel del Faique sunt ideale pentru cultivarea cafelei. Cafeaua își are rădăcinile în cultura locală, care sărbătorește sfârșitul recoltei cu un mare festival în fiecare an. Această regiune îndepărtată folosește metode vechi de agricultură. Plivitul se face cu macete si chaleadora (o lama grea folosita pentru tundere si plivire). Creată în 2020, Huasimal Coop are acum peste 100 de mici producători.

Savurează

Atunci când vrei să ai o dimineață ca o vacanță plină de aventuri!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Peru
Regiune: Piura, San Miguel de El Faique
Producător: Huasimal Coop
Procesare: Natural
Varietate: Blend
Altitudine: 1.500 m
Scor degustare: 87+ în nota SCA
Anul recoltei: 2021
Note cupping: Ciocolată, High body, Medium malic and citric acidity, Merișoare, Nuci pecan
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjit cu: PROBAT P5
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Peru Phuyu (natural) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Peru Phuyu (natural) este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Coffee se regăsește în aproximativ 60 de cafenele din țară și străinătate.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0