Cafea de specialitate MABÓ Panama Hacienda Cañas Verdes ABU COFFEE

Cafea de specialitate MABÓ Panama Hacienda Cañas Verdes ABU COFFEE

89,00 lei377,00 lei

+

Cafeaua de specialitate MABÓ Panama Hacienda Cañas Verdes ABU COFFEE este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

Cafeaua de specialitate MABÓ Panama Hacienda Cañas Verdes ABU COFFEE face parte din categoria MABÓ Black Rarities și te va încânta cu notele de fructe tropicale, merișoare, fructul pasiunii, și măr verde.

Hacienda Cañas Verdes

Prima mea întâlnire cu José și Bibiana Luttrell de la Abu Coffee a avut loc în Dubai anul trecut și a fost imediat evident că va fi iminentă colaborarea. După ce l-am întâlnit pe Jose de mai multe ori, în Panama mi-am dat seama că sunt cu adevărat excepționale cafelele lor. Inițial, ne-am procurat doar Geisha spălate și anaerobe. Cu toate acestea, anul acesta, ne-am extins selecția pentru a include mai multe loturi de Geisha împreună cu un catuai anaerob.

Procesul natural anaerob folosit în lotul TN-38 dă o ceașcă caracterizată prin aciditatea și dulceața dorită a fructelor tropicale pe care o căutăm în cafeaua noastră. Acesta marchează al doilea an de parteneriat cu Abu Coffee, iar aprecierea noastră pentru cafeaua lui Jose continuă să crească. Calitatea lor constantă excepțională le face o alegere frecventă în competițiile globale de cafea.

Abu Coffee aduce un omagiu memoriei lui José Guillermo Luttrell Tedman, un producător de cafea din a treia generație din regiunea Cañas Verdes din Boquete, Chiriquí din Panama.

„ABU”, derivat din „Abuelo” (însemnând bunicul în spaniolă), a fost termenul afectuos folosit de nepoții săi. Aspirația lui a fost să obțină cea mai bună ceașcă de cafea, respectând în același timp cele mai înalte standarde de calitate. Abu Coffee urmărește cu insistență acest vis prin crearea unora dintre cele mai remarcabile și distinctive cafele, nu numai în Panama, ci la scară globală.

Fermentare 192h Anaerob Natural

Cireșele sunt culese manual în punctul optim de maturare, apoi selectate manual și plutite cu apă de izvor de munte. Au aplicat un proces de uscare anaerob timp de 192 de ore și apoi au uscat la soare pe paturi înălțate africane timp de 25 de zile.

Soiul Catuai

O încrucișare între Mundo Novo extrem de productiv și Caturra compact, realizat de Instituto Agronomico (IAC) din statul Sao Paulo din Campinas, Brazilia. Planta este foarte productivă în comparație cu Bourbon, în parte din cauza dimensiunilor sale mici, care permite ca plantele să fie strâns distanțate; poate fi plantat la aproape dublul densității. Se caracterizează în principal prin vigoare mare și înălțimea sa redusă; este mai puțin compact decât Caturra.

Este foarte sensibil la rugina frunzelor de cafea. Catuaí derivă din Guarani multo mom, care înseamnă „foarte bun.” Soiul a fost creat în 1949 dintr-o încrucișare dintre Caturra galben și Mundo Novo și inițial numit H-2077. Soiul a fost lansat în Brazilia în 1972, după selecția pedigree plante individuale prin generații succesive) și este în larg cultivare acolo.

Savurează

Atunci când vrei să ai zi ca o vacanță!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Panama
Regiune: Boquete of Panama, Chiriquí, Cañas Verdes
Producător: Abu Coffee, Hacienda Cañas Verdes, José & Bibiana Luttrell
Procesare: Anaerobic Natural 192h
Varietate: Catuai
Altitudine: 1.550 m
Scor degustare: N/A
Anul recoltei: 2023
Note cupping: Aciditate citrică echilibrată, Fructe tropicale, Fructul pasiunii, High sweetness, Măr verde, Medium creamy body, Merișoare, Vin de fructe
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 200 g, 500 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot, V60
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjit cu: PROBAT P12
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Panama Hacienda Cañas Verdes ABU COFFEE este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Cafeaua de specialitate MABÓ Panama Hacienda Cañas Verdes ABU COFFEE face parte din categoria MABÓ Black Rarities și te va încânta cu notele de fructe tropicale, merișoare, fructul pasiunii, și măr verde.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Panama Hacienda Cañas Verdes ABU COFFEE este disponibilă în pungi de 200, 500 și 1.000 grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0