Cafea de specialitate MABÓ Panama Drima Zede (microlot)

Cafea de specialitate MABÓ Panama Drima Zede (microlot)

141,00 lei

+

Cafeaua de specialitate MABÓ Panama Drima Zede (microlot) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

Cafeaua de specialitate MABÓ Panama Drima Zede (microlot) face parte din categoria MABÓ Black Rarities și te va încânta cu notele de caise uscate, mere roșii și cuișoare.

Ferma: Ninety Plus Coffee

Ninety Plus Estate este locul în care trăiește esența experienței brandului Ninety Plus. Situate pe versanții vestici ai vulcanului Barú, acestea sunt primele și singurele locuri din lume în care soiurile etiopiene de cafea sunt cultivate sub o copertină pădure completă la această scară. La fel ca parcurile ecologice masive, cu cafea în creștere, ca parte a comunității forestiere, aceste locuri de joacă curate includ rețele de trasee care conectează momente experiențiale, de la cascade și petroglifi precolumbieni la copaci uriași, vederi ale vulcanilor și bazine de baie cu jaguar.

Drima Zede a fost dezvoltat pentru prima dată de Ninety Plus în Etiopia în 2013 într-un efort de succes de a îmbunătăți aroma soiurilor de cafea obișnuite printr-o fermentare mai profundă. Cea mai grea formulă de procesare a lor este acum aplicată pe Heirloom mixt cultivat în Panama, pentru a crea această cafea îndrăzneață și intens aromată.

Fondatorul Joseph Brodsky se asociază cu Guillermo Saint Malo Eleta (Fondul de investiții familiale Eleta) pentru a provoca și inova lanțul valoric din industria cafelei, potrivind cafeaua cultivată în cele mai bune condiții din lume cu tehnologia pentru a dezvolta procese naturale care să ofere profiluri de aromă unice și valoare uimitoare pentru produsul final.

Joseph conduce inovația împingând limitele calității și procesării. Guillermo, un antreprenor experimentat care conduce investițiile inovatoare în regiune, i se alătură lui Joseph în viziunea de a transforma industria și de a reseta limitele producției de cafea și a comerțului cu amănuntul din lume.

Variety Heirloom

Denumirea de Heirloom etiopian este utilizată pentru a descrie soiurile de heirloom indigene care rezultă din încrucișarea între specii și soiuri, mai degrabă decât provenind dintr-un anumit soi. Soiurile locale din Etiopia sunt numite „Heirloom Etiopiene” sau moștenire etiopiană.

Cele mai multe cafele Heirloom sunt descendenți naturali ai soiurilor Typica sau Bourbon din specia de cafea Arabica. Se estimează că Etiopia găzduiește câteva mii de soiuri diferite de cafea.

Fermentare Hot Anaerobic

Drima Zede este un profil de gust dezvoltat printro metodă de procesare anaerobică proprietară, utilizată de Ninety Plus, concepută pentru a intensifica dulceața și fructul cafelei. Cafeaua este apoi uscată în cireșe pentru a crește gusturile specifice de ferment în mod natural.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca în prima zi de vacanță!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Panama
Regiune: Piedra Candela
Producător: Joseph Brodsky, Ninety Plus Candela Estates
Procesare: Hot Anaerobic
Varietate: Mixed Heirloom
Altitudine: 1.200 – 1.600 m
Scor degustare: N/A
Anul recoltei: 2022
Note cupping: Caise uscate, Cuișoare, High sweetness, Medium malic and citric acidity, Mere roșii
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 200 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot, V60
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjit cu: PROBAT P5
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Panama Drima Zede (microlot) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Cafeaua de specialitate MABÓ Panama Drima Zede (microlot) face parte din categoria MABÓ Black Rarities și te va încânta cu notele de caise uscate, mere roșii și cuișoare.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Panama Drima Zede (microlot) este disponibilă în pungi de 200 grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0