Cafea de specialitate MABÓ Nicaragua El Limoncillo

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate MABÓ Nicaragua El Limoncillo

74,00 lei251,00 lei

Golește
+

Cafeaua de specialitate MABÓ Nicaragua El Limoncillo (Anaerobic Low Temperature) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

Fincas Mierisch cuprinde 9 ferme de cafea în Nicaragua și 3 ferme de cafea în Honduras. În Nicaragua, fermele sunt situate în departamentele Matagalpa și Jinotega. Matagalpa găzduiește 6 ferme, în timp ce Jinotega, puțin mai departe spre nord-vest, găzduiește 3 ferme. Fiecare fermă are un microclimat și o compoziție unică a solului, ceea ce face ca managementul lor și calitatea cafelei să fie cu adevărat distincte una de cealaltă.

Acest lot a fost procesat ca un natural complet cu o fermentare naturală anaeroba la temperatura scazuta timp de 48 ore. Procesul natural începe la fermă prin selectarea optimă a cireșelor roșii, coapte. Acestea sunt plutite și apoi transportate cu grijă la moara uscată unde sunt apoi întinse ca un strat subțire pe prelate din plastic. Aceste cireșe sunt mișcate cu atenție în spațiul atribuit de aproximativ trei ori pe zi.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Nicaragua
Regiune: Matagalpa
Producător: El Limoncillo, Fincas Mierisch
Procesare: fermentare naturală anaerobă la temperatură scăzută timp de 48 ore
Varietate: Ethiosar
Altitudine: 850 – 1.100 m
Scor degustare: 87+ în nota SCA
Anul recoltei: 2021
Note cupping: Cacao, Dulceață de mure, High sweetness, High vibrant citric and malic acidity, Prune
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjit cu: PROBAT P5
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Nicaragua El Limoncillo (Anaerobic Low Temperature) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Nicaragua El Limoncillo (Anaerobic Low Temperature) este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Coffee se regăsește în aproximativ 60 de cafenele din țară și străinătate.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Coș cumpărături
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0