Cafea de specialitate MABÓ - Muganza Gisagara, Rwanda

Savurează

Atunci când citești cărțile scriitorului tău preferat!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate MABÓ - Muganza Gisagara, Rwanda

75,00 lei264,00 lei

Golește
+

Cafeaua de specialitate MABÓ Muganza Gisagara Rwanda (natural) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

Café de Gisagara este condus de Good Neighbors, un ONG din Coreea. Proiectul a început în 2014. Înainte de începerea proiectului s-a acordat puțină atenție calității cafelei, iar infrastructura nu era dezvoltată deloc.

Veniturile din vânzarea Café de Gisagara sunt reinvestite în regiune în moduri diferite. ONG-ul a dezvoltat o fermă de instruire și au fost făcute o serie de investiții în infrastructură, toate pentru a contribui la îmbunătățirea calității producției. Sunt învățate tehnici de cultivare mai bune, pentru a opri degradarea solului.

Scopul proiectului este de a reduce gradul de sărăcie, ajutând fermierii să își îmbunătățească calitatea cafelei și veniturile pe care le aduce cultura, dar și oferindu-le mijloacele prin care pot face acest lucru în mod durabil. Dacă iubești o cafea mai ușor prăjită, acest amestec este perfect pentru tine.

Boabele sunt de obicei mai mici, astfel încât să se dezvolte rapid. Partea de sud a Rwandei are o incidență mult mai puțină asupra defectului cartofului și cafeaua acestui producător este întotdeauna super curată. Iubim aromele fructate pe care le obținem la acest spectru mai ușor de prăjire.

Savurează

Atunci când citești cărțile scriitorului tău preferat!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Rwanda
Regiune: Muganza, Gisagara
Producător: Café de Gisagara
Procesare: Natural
Varietate: Bourbon
Altitudine: 1.800 m
Scor degustare: 88 în nota SCA
Anul recoltei: 2021
Note cupping: Coacăze, Dulce, Melasă, Vișine
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjit cu: PROBAT P5
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Muganza Gisagara Rwanda (natural), este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Muganza Gisagara Rwanda este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Coffee se regăsește în aproximativ 60 de cafenele din țară și străinătate.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0