Cafea de specialitate MABÓ Honduras El Puente (washed)

Savurează

Atunci când vrei să descoperi aromele cafelelor din Honduras!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate MABÓ Honduras El Puente (washed)

65,00 lei227,00 lei

Golește
+

Această cafea de specialitate MABÓ Honduras El Puente (washed) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

Finca El Puente este deținută de Marysabel Caballero și de soțul ei, Moisés Herrera. Marysabel este un fermier de cafea din a treia generație, bunicul ei matern, Felipe García, a înființat ferme de cafea și le-a transmis fiicei sale, Sandra, care împarte proprietatea cu soțul ei, Fabio.

Moisés a lucrat pentru o companie de cafea din Guatemala, dar natura sa curioasă l-a împins să privească dincolo de cărți și să învețe mai multe fațete ale afacerii. Recunoscându-i valoarea inter-funcțională, compania l-a trimis pe Moises în Honduras în anii 1990 pentru a-și gestiona operațiunile de cafea și acest lucru l-a determinat în cele din urmă să investească în unele terenuri din Chenacla.

La scurt timp după aceea, s-a căsătorit cu Marysabel și au stabilit terenul ca o fermă de cafea, împreună. S-au dedicat producției de cafea de cea mai înaltă calitate și când au auzit despre primele concursuri de calitate a cafelei din Honduras, au și participat.

Imediat, cafeaua lor a început să câștige premii, iar cafeaua de la Finca El Puente a obținut o serie impresionantă de victorii care continuă până în prezent. Astăzi, Finca El Puente este una dintre cele mai inovatoare ferme din lume, cultivând soiuri de cafea exotice în condiții unice, testând tehnici experimentale de procesare și, în general, împingând fiecare aspect al producției de cafea pentru a îmbunătăți cafeaua și ferma în sine.

Moisés Herrera și Marysabel Caballero sunt proprietari ai Finca El Puente din 2005 iar căutarea lor constantă de perfecțiune a cafelei ne inspiră an de an. Recolta din acest an are note bogate de căpșuni și plăcintă cu mere.

Savurează

Atunci când vrei să descoperi aromele cafelelor din Honduras!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Honduras
Regiune: Chinacla, Departamentul La Paz
Producător: Finca El Puente
Procesare: Spălare
Varietate: Catuai
Altitudine: 1.400 – 1.650 m
Scor degustare: 88 în nota SCA
Anul recoltei: 2021
Note cupping: Căpșune, High sweetness, Medium creamy body, Medium malic and citric acidity, Plăcintă cu mere
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjit cu: PROBAT P5
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Honduras El Puente (washed) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Honduras El Puente (washed) este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Coffee se regăsește în aproximativ 60 de cafenele din țară și străinătate.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0