Cafea de specialitate MABÓ Guatemala Finca La Laguna

Cafea de specialitate MABÓ Guatemala Finca La Laguna

68,00 lei291,00 lei

+

Cafeaua de specialitate MABÓ Guatemala Finca La Laguna este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

Cafeaua de specialitate MABÓ Guatemala Finca La Laguna face parte din categoria MABÓ Black Rarities și te va încânta cu notele de scorțișoară, smochine uscate și fructe de pădure.

Timp de opt decenii, întreprinderea lor de familie a prosperat, livrând cea mai bună cafea columbiană exportatorilor locali. În 2015, au extins orizonturile, aventurându-ne în producția, aprovizionarea și exportul de cafea de specialitate către un public global. Distinși ca cultivatori, sunt specializați în procese de fermentație inovatoare, o noutate în Columbia. În ferma lor și în Centrul de procesare La Pradera, utilizeaza aceste tehnici inovatoare pe cele mai exotice soiuri de cafea, rezultând profiluri unice neexplorate până acum în cafeaua columbiană.

Cofinet servește, de asemenea, ca reprezentant și susținător al numeroșilor cultivatori de cafea din Columbia. Scopul lor principal este de a promova conexiuni directe între fermierii noștri de origine și prăjitorii din întreaga lume. Se mândresc să cultiveze relații durabile, etice și de durată. Printr-un parteneriat solid cu asociații selectate de înaltă calitate din Colombia, împărtășind angajamentul lor față de sustenabilitate și trasabilitate, au fost captivați de dăruirea cultivatorilor de cafea Colombieni. Aceste asociații colaborează cu cultivatori a căror pasiune pentru cafea este evidentă în fiecare lot pe care îl produc.

Savurează

Atunci când vrei să ai o dimineață ca o vacanță plină de aventuri!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Guatemala
Regiune: La Antigua, Alotenango
Producător: Adolfito Hernandez Jr, Adolfo Hernandez, La Laguna
Procesare: Natural
Varietate: Caturra
Altitudine: 1.600 – 1.800 m
Scor degustare: N/A
Anul recoltei: 2024
Note cupping: Fructe de pădure, High body, High sweetness, Scorțișoară, Smochine uscate, Low to Medium Acidity
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 200 g, 500 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot, V60
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjit cu: PROBAT P12
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Guatemala Finca La Laguna este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Cafeaua de specialitate MABÓ Guatemala Finca La Laguna face parte din categoria MABÓ Black Rarities și te va încânta cu notele de scorțișoară, smochine uscate și fructe de pădure.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Guatemala Finca La Laguna este disponibilă în pungi de 200, 500 și 1.000 grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0