Cafea de specialitate MABÓ – Fazenda Horizonte, Brazilia

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate MABÓ – Fazenda Horizonte, Brazilia

54,00 lei193,00 lei

Golește
+

Cafeaua de specialitate MABÓ Fazenda Horizonte, Brazilia (pulped natural) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

José Maria Domingos Júnior cultivă cafea de 20 de ani, dintre care 11 ani în ferma Horizonte. Ferma este situată în regiunea Cerrado din Minas Gerais, la o altitudine care favorizează producția de fructe de înaltă calitate.

În ferma Horizonte, găsiți tot ce are nevoie un producător pentru a face cele mai bune cafele naturale (pulped). Mai întâi de toate, aveți altitudinea, la 1.100 de metri deasupra nivelului mării, ferma Horizonte a lui José se află la altitudinea potrivită pentru a cultiva cafea de calitate.

Când vizitați ferma de 138 de hectare, José vă va arăta soiurile sale Bourbon, Roșu și Galben Catuaí, Rubi și Topázio. José a construit terase pavate pentru a-și usca și separa soiurile pe terase. După câteva zile, continuă să usuce cireșele în mai multe uscătoare mecanice. Uscătorul mecanic este monitorizat la fiecare ora și gradul de masă de cafea din uscător, nepermițându-i să depășească 43°.

Analiza umezelii se face la fiecare ora. „După uscare, nu permitem să depășească 11,5% umiditate.” ne spune José.

José angajează specialisti Q graders pentru a verifica calitatea și oameni de marketing pentru a răspândi povestea Fazenda Horizonte.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Brazilia
Regiune: Cerrado, Minas Gerais
Producător: José Maria Domingos Júnior
Procesare: Pulped Natural
Varietate: Red Bourbon
Altitudine: 1.100 m
Scor degustare: 88 în nota SCA
Anul recoltei: 2020
Note cupping: Aciditate citrică echilibrată, Dulce, Fructe deshidratate, Nuci, Pepene galben
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjit cu: PROBAT P5
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Fazenda Horizonte, Brazilia (pulped natural) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Fazenda Horizonte, Brazilia (pulped natural) este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0