Cafea de specialitate MABÓ Ethiopia Garse (microlot)

Cafea de specialitate MABÓ Ethiopia Garse (microlot)

98,00 lei

+

Cafeaua de specialitate MABÓ Ethiopia Garse (microlot) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

Cafeaua de specialitate MABÓ Ethiopia Garse (microlot) face parte din categoria MABÓ Black Rarities și te va încânta cu notele de mango, portocale roșii, piersică și rom.

Stația de spălat Garse

Stația Garse este situată în Yirgacheffe, districtul Gedeo. Această stație este situată la o altitudine de 2060m, unde sunt procesate cafele naturale de specialitate. A fost construită în 2011 de compania DWD, pentru a procesa cafea de înaltă calitate. Cireșele sunt aduse la gara Garse de fermierii care locuiesc în satele din jur Garse, Dobe Toga și Wachile. DWD lucrează acum cu 110 mici producători. Acești fermieri gestionează foarte bine cultivarea cafelei și aceste practici agricole au fost transmise din generație în generație de mulți ani în această regiune.

Fermentare anaerobă

Anaerob este un proces de fermentație, în care cafeaua este plasată în rezervoare de fermentație timp de câteva zile cu pulpa și apoi plasată pe paturi de uscare intr-un strat gros pentru un timp total de cinci săptămâni. Acesta este un proces emergent care câștigă rapid popularitate datorită aromelor incredibile și unice pe care le poate produce din procesul cunoscut sub numele de fermentație anaerobă.

Anaerob este un proces pe care fermierii l-au folosit pentru a descrie un mediu sigilat. De obicei, cafeaua este depulpată ca de obicei și apoi pergamentul cu mucilagiu este plasat într-un rezervor etanș, adesea din oțel inoxidabil, cu o supapă pentru a permite evacuarea gazelor. Acest stil de fermentație poate extinde intervalul de timp tradițional de 12-36 de ore cu ore sau chiar zile, în unele cazuri, până la 120 de ore de fermentație în rezervoare sigilate.

Tipurile de microbi capabili să supraviețuiască și să participe activ la fermentație sunt limitate de lipsa de oxigen din aer și se crede că modifică substanțial profilul final al aromei.

Varietate mixtă Heirloom

Numele Etiopian Heirloom este folosit pentru a descrie soiurile de moștenire indigene care rezultă din încrucișarea dintre specii și soiuri, mai degrabă decât provin dintr-un anumit soi. Soiurile locale din Etiopia sunt numite „Heirloom etiopian” sau moștenire etiopiană. Majoritatea cafelelor Heirloom sunt descendenți naturali ai soiurilor Typica sau Bourbon ale speciei Coffea Arabica. Se estimează că Etiopia găzduiește câteva mii de soiuri diferite de cafea.

Savurează

Atunci când vrei să ai o dimineață ca un Safari!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Etiopia
Regiune: Yirgacheffe, Gedeo
Producător: DWD company, Garse
Procesare: Anaerobic natural
Varietate: Heirloom
Altitudine: 2.060 m
Scor degustare: N/A
Anul recoltei: 2022
Note cupping: High sweetness, Mango, Medium malic and citric acidity, Piersică, Portocale roșii, Rom
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 200 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric, Moka Pot, V60
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjit cu: PROBAT P5
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Ethiopia Garse (microlot) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Cafeaua de specialitate MABÓ Ethiopia Garse (microlot) face parte din categoria MABÓ Black Rarities și te va încânta cu notele de mango, portocale roșii, piersică și rom.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Ethiopia Garse (microlot) este disponibilă în pungi de 200 grame.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0