Cafea de specialitate MABÓ El Salvador Finca Villa Galicia

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

SHARE

ETICHETE

Cafea de specialitate MABÓ El Salvador Finca Villa Galicia

78,00 lei280,00 lei

+

Această cafea de specialitate MABÓ El Salvador Finca Villa Galicia este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

Finca Villa Galicia

Don Manuel Ariz a părăsit Galiția, din Spania, în urmă cu mai bine de un secol. A ajuns la Concepción de Ataco, în Ahuachapán, într-o zonă cunoscută de locuitorii săi drept locul „izvoarelor înalte”. Señor Ariz a avut atunci ideea genială de a investi în mici loturi de teren din apropiere, începând cu 13,5 hectare dintr-un excelent sol argilo-calcaros care a devenit astăzi ferma Villa Galicia.

Această fermă de 12 hectare, care aparține lui Mauricio Salaverria, este situată de-a lungul Rutei Florilor. Mauricio a investit într-o moară prietenoasă cu mediul în inima plantației Villa Galicia și a stăpânit pe deplin arta cafelei.
Acest microlot de Red Bourbon este o cafea procesată natural, uscată pe paturi africane, exprimând marea complexitate și expertiză asociată cu preparatele lui Mauricio.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: MABÓ
Țară de origine: El Salvador
Regiune: Ahuachapán, Concepción de Ataco
Producător: Finca Villa Galicia, Mauricio Salaverria
Procesare: Natural
Varietate: Red Bourbon
Altitudine: 1.300 – 1.650 m
Scor degustare: N/A
Anul recoltei: 2022
Note cupping: Ciocolată, Coacăze, High sweetness, Medium creamy body, Medium malic and citric acidity, Rom, Vișine
Prăjire: OMNI light
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Aeropress, Boabe, Espresso, Filtru, French Press, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjit cu: PROBAT P5
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ El Salvador Finca Villa Galicia este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Cafeaua de specialitate MABÓ El Salvador Finca Villa Galicia este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ El Salvador Finca Villa Galicia este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Coffee se regăsește în aproximativ 60 de cafenele din țară și străinătate.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 180 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 180 lei taxa fixă de transport este de 20 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

Coș cumpărături0
There are no products in the cart!
Continuă cumpărăturile
0