Cafea de specialitate MABÓ - Edio Miranda, Brazilia

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

Cafea de specialitate MABÓ - Edio Miranda, Brazilia

59,00 lei207,00 lei

Golește
+

Cafeaua de specialitate MABÓ, Edio Miranda, Brazilia (honey) este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea. El este responsabil cu elaborarea profilelor de prăjire pentru a dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei cafele.

Povestea cafelei începe în 1947, când ”Sitio Santo Antonio do Prado”, o proprietate de 28 de hectare a fost achiziționată de Edio Miranda și soția sa Maria Aparecida Milagres Miranda. Dintr-un teren neutilizat până atunci, cuplul l-a transformat în sursa principală de venit cu producția de cafea, precum și un loc pentru petrecerea timpului liber în familie, situat în interiorul unui parc național (Parque Estadual da Serra do Brigadeiro), înconjurat de numeroase cascade și priveliști frumoase la munte.

Producția de cafea datează de mulți ani, dar abia acum 15 ani după ce s-au concentrat pe practici mai bune de recoltare, ei și-au dat seama de potențialul cafelelor lor. De atunci, ei sunt dedicați îmbunătățirii calității și au fost premiați la competițiile regionale de cafele.

Copiii lui Edio și Maria sunt implicați în producție și prelucrarea cafelei este realizată exclusiv de membrii familiei în propria proprietate. Proprietatea este situată pe munți, iar ridicarea se face doar manual. Cireșele culese sunt direcționate către paturi africane, unde cele necoapte sunt îndepărtate manual.

Odată ce lotul a atins nivelul ideal de umiditate, este făcut căuș de Edio, care determină profilul cafelei și merge la depozitare pentru faza de post uscare. Aflată într-o zonă privilegiată la altitudini mai mari, cu climă ideală, producția are ca rezultat o cafea de o calitate deosebită. În plus, Edio este foarte preocupat de a face producția cât mai sustenabilă, de întreținerea solului, conservarea râurilor și a speciilor locale prin păstrarea ”pistelor verzi” de-a lungul proprietății.

Principalul lor obiectiv este să devină o proprietate sustenabilă în toate cele trei aspecte: economic, social și de mediu. În ceea ce privește post-recoltarea, obiectivul principal este menținerea calității cafelelor prin promovarea unui proces de uscare cât mai lent și un control strict al nivelului de umiditate, pentru a evita riscurile de fermentare excesivă.

Savurează

Atunci când vrei să te simți ca după o zi la spa!

Brand: MABÓ
Țară de origine: Brazilia
Regiune: Matas de Minas, Araponga
Producător: Edio Miranda
Procesare: Honey
Varietate: Red Catuai
Altitudine: 1.200 m
Scor degustare: 86 în nota SCA
Anul recoltei: 2019
Note cupping: Aciditate citrică, Corp mediu, Dulce, Fructată, Pepene galben
Prăjire: OMNI
Perioada de repaus: 14 zile espresso, 7 zile filtru
Gramaj: 250 g, 1000 g
Mod de râșnire: Boabe, Espresso, Filtru, Ibric
Conținut cofeină: Cu cofeină
Prăjit cu: PROBAT P5
Recomandat pentru: Espresso, Filtru
Boabe: 100% Arabica

În mod standard, cafeaua este boabe în pungă. Poate fi râșnită în funcție de preferințele tale selectând opțiunea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ, Edio Miranda, Brazilia (honey), este prăjită de Bogdan Georgescu, campion național și vice campion mondial la prăjit cafea.

Bogdan Georgescu prăjește cafeaua în două zile pe săptămână: marți și joi. Acest lucru poate influența termenul nostru de livrare așa că te rugăm să ții cont de acest lucru. Pentru că știm cât de important este să ai mereu o cafea proaspătă este posibil ca termenul de livrare să varieze 1-2 zile în funcție de plasarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ, Edio Miranda, Brazilia (honey)  este disponibilă în pungi cu gramaje de 250 grame și 1.000 de grame. Poți selecta cantitatea dorită înainte de finalizarea comenzii.

Cafeaua de specialitate MABÓ Coffee se regăsește în aproximativ 60 de cafenele din țară și străinătate.

Livrarea comenzilor

  • Pentru livrarea comenzilor colaborăm cu compania de curierat FAN COURIER.
  • Comenzile cu o valoare de peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit.
  • Pentru comenzile de până în 150 lei taxa fixă de transport este de 15 lei.

Primirea coletului si plata acestuia

Produsele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul care incaseaza si contravaloarea comenzii (daca este cazul). Primirea coletului o poate face orice persoana. In colet pe langa produsele comandate, veti regasi si factura (transmisa si catre email-ul dvs.).

Pentru mai multe informații referitoare la livrare și retur, accesați pagina Livrare și plată.

SHARE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ETICHETE

COȘ CUMPĂRĂTURI
Nu ai produse în coș!
Continuă cumpărăturile
0